2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

1000161760.webp

1000161761.webp

Ee çöle surmusler bizi resmen

Bomboş bir iş. Gotumuze dunya kupası vergisi olarak girer şimdi bu uğurlama masraflari
Ne alaka ya tam olmasi gereken sahane bir dusunce olmus. Cogu ulke kendi takimini gonderirken ugurlama toreni yapti bende merak ediyordum bizimkiler bir cicek verip gonderirler mi acaba sadece diye. Iyi ki bunu dusunmusler.

Ne alaka ya tam olmasi gereken sahane bir dusunce olmus. Cogu ulke kendi takimini gonderirken ugurlama toreni yapti bende merak ediyordum bizimkiler bir cicek verip gonderirler mi acaba sadece diye. Iyi ki bunu dusunmusler.
Uğurlama taraftarla olur fotoda taraftar değil siyasi konvoy görüyorum

Ee çöle surmusler bizi resmen

Kimin fikriydi bilmiyorum ama maclarimiz kiyida ve oynayacagimiz sehirlerin tam ortasindaki Sacramento veya Portland'da yapabilirdik kampi. Belki grup maclarini gececeklerini dusunduklerinden daha merkezi olarak Arizona'da kamp yapmayi uygun gormuslerdir cunku ileriki tur maclari daha degisik yerlerde olabilir.

Bizimkilerin geçtiği köprü kaçıncı köprü?

Avustralya ve Paraguay maclarindan 6 puan bekliyorum. Daha kötüsü net basarisizlik olur.

Amerika bize denk rakip. Burdan hersey cikabilir.

6/7 puan iyidir.

IFAB, 2026-27 sezonundan itibaren ve Dünya Kupası'nda uygulanacak kural değişikliklerini duyurdu.

VAR'ın yetki alanı genişletildi. Hatalı verilen ikinci sarı kartlar, sarı veya kırmızı kartlarda yanlış oyuncunun cezalandırılması ve hatalı verilen korner kararları incelenebilecek.

Tartışma esnasında ağzını kapatarak konuşan oyuncular direkt kırmızı kart görebilecekler.

Sezon başında uygulamaya giren "kalecinin topu en fazla sekiz saniye elinde tutması" kuralı başarılı bulundu. Hakem son beş saniyeyi eliyle sayacak ve kaleci topu bırakmazsa rakibe korner verilecek. Bu mantık artık şu durumlara da uygulanacak: kale vuruşları ve taç atışları. Bir oyuncu taç atışını kasıtlı şekilde geciktirirse; hakem geri sayım başlatacak ve süre dolarsa taç rakip takıma geçecek.

Oyuncu değişikliklerinde oyundan çıkan futbolcu 10 saniye içinde sahayı terk etmek zorunda olacak. Süreye uyulmazsa oyuna girecek oyuncu 1 dakika boyunca sahaya alınmayacak.

Saha içinde tedavi gören oyuncular, oyunun yeniden başlamasının ardından bir dakika boyunca saha dışında bekleyecek. Kaleci sakatlıkları, kafa travmaları ve sarı veya kırmızı kartlık müdahaleler sonucu oluşan sakatlıklar ise bu uygulamanın dışında tutulacak.

Geri
Üst Alt