2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

Partey'e vize vermemis Kanada, ilk maci kaciracak o yuzden.

FIFA statement on Thomas Partey left out of Canada.

“FIFA can confirm that player Thomas Partey will be unable to travel from Ghana's Team Base Camp in Boston, USA, to Canada for their first match against Panama on Wednesday, 17 June, as his visa application has been refused by the Canadian government."FIFA is not involved in the immigration processes of host countries, including the adjudication of visas. As with previous FIFA events, the host government ultimately determines who receives a visa and is admitted into the country."

Gece 4'te mac izleyenler olursa buradan yazin ben uyurum cunku, statlari guzelmis. Daha dogrusu ekran super.

1000030789.webp

Gece 4'te mac izleyenler olursa buradan yazin ben uyurum cunku, statlari guzelmis. Daha dogrusu ekran super.

Paraguay ne yapsa galip gelemeyecek

Hakem makem alayi ayarlanir macin gidisatina gore (belki gerekmez bile ama lazim olursa aninda devreye girer). Amerika turnuvanin feneri.

Bir seyi merak ettim, simdi bakmaya da usendim.

Amerikan futbolunun sahasi, bizim futboldan daha buyuk degil mi yav (daha dogrusu daha dar ama uzun) bakmaya usendim, futbol sahasi nasil cuk diye oturmus bu stadlara merak ettim

Hiç giremedim turnuva kafasına. Maçlara da bakmadım daha. Saat işi sıkıntı.

Gönlüm Türkiye’nin 1. ABD’nin 2. olarak gruptan çıkması. Normalde ABD’nin bu maçı kazanmasını isterim ama Türkiye için beraberlik iyidir.

Geri
Üst Alt