2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

Yaw Messi etrafindaki bodyguard kilikli McAlister, DePaul, Fernandez, Lautaro gibi ayilar olmasa o kadar rahat hareket edebilir mi sahada? Kaldi ki 30 yasina geldiginde sirf elestirileri hazmedemedigi icin ikinci turu gecemediler diye MT'i birakma noktasina gelmisti. Ne cabuk unutuyonuz?

mafya bozuntusundan, montelladan, çakma kaptan hakandan ve diğer tiktokçulardan vs. kurtulmak için abdye karşı fark yememiz en hayırlısı. zaten elendik, şimdi kazara abdyi yenerlerse bunların bir yerleri yine kalkar

Baturina iyi topcuymus. Rakip Panama, Anadolu klupleri gibi tekme tokat girisiyor ama herif topu katbetmiyor.

Hirvatlar 90 dk bombok bir top oynadilar. Ama kaleci hatasindan bir gol buldular ve ikinci tura cikacaklar buyuk ihtimalle. 90 dk 6 sut. Peh.

Ne kadar tirt skorlar olmus yav, hic vay ozetine bakayim dencek mac yok dunden.

Ingiltere maci zaten icler acisiydi, 1 tane pozisyin var Kane'in Lukunku moduna girdigi.

Gana'nin oyunu berbat ama,.yemiyeyimde 1 tane sallarsam sallarim, ekstra yerde yatmali falan bir de.

Soyle haberler geciyor internette, bazi ulkeler son maclarini bilerek kaybetmek istedigini soyluyorlar. Simdi hangi grup oldugunu unuttum ama maclarini kaybettikleri durumda en iyi ucuncu olarak devam etmek isterlermis. Puan alirlarsa bidaki turda Ispanya cikiyormus.

En iyi ucunculer isi boka sarabilir.

Ne kadar tirt skorlar olmus yav, hic vay ozetine bakayim dencek mac yok dunden.

Ingiltere maci zaten icler acisiydi, 1 tane pozisyin var Kane'in Lukunku moduna girdigi.

Gana'nin oyunu berbat ama,.yemiyeyimde 1 tane sallarsam sallarim, ekstra yerde yatmali falan bir de.
Gana'nin hocasinin kim olduguna nakarsan anlarsin

Soyle haberler geciyor internette, bazi ulkeler son maclarini bilerek kaybetmek istedigini soyluyorlar. Simdi hangi grup oldugunu unuttum ama maclarini kaybettikleri durumda en iyi ucuncu olarak devam etmek isterlermis. Puan alirlarsa bidaki turda Ispanya cikiyormus.

En iyi ucunculer isi boka sarabilir.
O belliydi zaten. Benim aklim hala neden bazi grup birincilerinin ucunculerle bazilarinin ikincilerle oynayacaginin daha onceden belirlenmis olmasinda takili kaldi. En iyi birinciler diye bir kriter yok. Onceden belirlenmis bir schedule var.

IMG_1712.webp

Geri
Üst Alt