GSCimbom
Üye Görüşü 2026 Yaz Transferleri Değerlendirme Başlığı
Aşil Ohtani

Üye Görüşü2026 Yaz Transferleri Değerlendirme Başlığı

Aşil Ohtani ·

Cevap
1
Okunma
92

Aşil Ohtani

Kırmızı Üye
S tier
Batrakov | rusların son dönemde çıkardığı en iyi oyuncu, 20 yaşını yeni doldurmuş halde sadece avrupaya transfer yapamadığı için bize düşmesi bence büyük bir şans idi. bana göre tüm ligde de sezonun transferidir

A tier
Leão | öyle böyle portugal'ın 1. sol kanadı, avrupanın en iyilerinden. 27 yaşında süper ligde oynamağa ikna edilmesi mühim. tutarsa şampiyonluk hamlesidir

B tier
n/a

C tier
n/a

D tier
Bitshiabu | buraya elit bir transf bekliyordum, leao düzeyinde. ama bunun bizim için ilelebet bir hayal olacağı belli, bunun için asla avrupada başarı gelmeyecektir. yine de bardakçıdan kurtulduğumuzu varsayıp seviniyoruz

Gül | öyle böyle porto'da forma giymiş birisi, 3. forvet olsa da portoda oynayan adam bizde hayli hayli oynayabilir. pozisyonu itibariyle gelişiminin yeni başlayacağını söyleyen teoriler de var. belki doğrudur, gasaraylı olması avantajı da var, umutluyuz.

E tier
Ugochukwu | southamptanda berbattı, burnley'de de berbattı, demek ki bizde de berbat olma iht çok yüksek. tamamen ajan çakması bir transf olduğu kanaatindeyim

transfer window genel puanı: 4/10

3/10 gibi transfer donemi gecirdik

En zayif not 1
+1 batrakov(oda zamanlamasi sorgulanir fda neyse)
+1 leao

Iletisim, planlama, zamanlama...temmuz basindan beri merak etmeyin vs.
Buna ek

Kadronda verim almasigin, maas veren adamlar var - mayis sonundan itibaren ise koyulman lazimdi ama Sportif As belirsizligi , 10+4 bahanen, dk bitsin bahanesi...

Gruplasma dedikodulari - onune gecmedin iletisim kurmadin. Osurecte verdigin kararlar kontenjanini dolu tuttu.

Planlaman rezalet, baskanin ve "baskanim da baskanim"cilarin dedikleri karsiliksiz. Onune 2 tane firsat dusmus , hazirlikli degilsin.

Yabanci kurali degisir, 1 kelime edilmez.(Ise yarar olsun olmasin, bahsi gecmesi bile sacmalikti)

Rakibinin yoneticisinin cezasi kaldirilir edilir, cit yok.

Sadece transferi ele almazsak ve genel yonetim dersek aslinda 1/10