Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ertugrul ile görüşüp olaiyi bitirecek. @Ali BektaşPlanlama ve transfer ile ilgili:
"3 yildir sampiyon olan takimdan bahsediyoruz. Tum ekip tam koordinasyon icindeyiz. İsimler degissede sistem aynen devam ediyor.
Bu ekip hata payini en aza indirmek icin gece gunduz calisan bir ekip. Basta Abdullah Kavukcu olmak uzere tum arkadaslara tesekkur ediyorum.
Bu emegin karsiligini alacagimiza inaniyorum. Abdullah kardesim magazacilik ve sermaye artiriminda da buyuk emek vermistir, ayrica tesekkur ediyorum.
Organize saldirilarla karsilastigimiz donemdeyiz, sakin kalmanizi ve bu durumlarin kime yarayacagini dusunmenizi isterim. Boyle zamanlarda en guzel cevap birlik, beraberlik ve sevgi iklimi korumaktir.
Siz bizim yanimizda olun, kim ne yaparsa yapsin yuruyusumuzu durduramazlar"
Diyerek toplantinin geri kalanindan iznini istedi baskan. Onemli toplantisi varmis.
Alındı demedi ama başvuru yapıldı alınmak üzere diye ya Kasım(yüksek ihtimal) ya Aralık ayında demişti. Aslan Vadisi temeli içinde Mart sonu- Nisan başı demişti."Kemerburgaz akademi proje calismasi devam."
"Aslan vadisi icin temel atmak icin gun sayiyoruz."
@Hasan Bekir en son ne zaman ruhsatlar alindi ya da alinmak uzere denmisti vadi icin?
Ne toplantısı olabilir ki?Dursun Özbek: “Bir toplantı için aranızdan ayrılmak zorundayım önemli bir toplantı.”
Trabzon başkanıyla Ulayi'ye son noktayı koymaNe toplantısı olabilir ki?
Valla secim oncesine yetisme cabasi var gibi biraz fazla guzellestirerek bahsediyor gibi.Alındı demedi ama başvuru yapıldı alınmak üzere diye ya Kasım(yüksek ihtimal) ya Aralık ayında demişti. Aslan Vadisi temeli içinde Mart sonu- Nisan başı demişti.
Başkan transfer peşinde.Dursun bey hangi toplantıya gidiyor acep?
Olabilir bilemiyorum. Mart sonu- Nisan başı olunca anlayacağız ancak. Akademi konusunda ise çalışmalar başladı dendi bir kaç defa ancak bir şey görmedik sonuçta.Valla secim oncesine yetisme cabasi var gibi biraz fazla guzellestirerek bahsediyor gibi.
İnsallah dogrudur, surec hizli isliyordur diyelim
Akademi konusunda ne haldeyiz bilmiyorum ama, orada calisma var mi acep su an
Zaten 350 milyon euro'dayiz suan, bu 6 aylik tablo.€190m gelir var yani
Bunu 250-300 bandina cekme hedefi koymaliyiz, gayet gercekci
Deloitte top 20 ucundan kacmis