2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Umarım biz utanırız ama hiç sanmıyorum.

Bugüne kadar güzel transferler yaptın başkan, yine bekliyoruz.

Kombineler %50 imiş yöneticilere, oh ne ala

Umarım biz utanırız ama hiç sanmıyorum.
Bu anlayista basari guzel tabi ama hatalari ortme ve yanlisini gorememe olarak iki ucu boklu degnek oluyor iste.

4 senedeki maliyet artisi, harcanan bonservislerin kat kat artmasi ve maas skalasindaki sisiklik ustunortulen kisim.

Sampiyonluk var , o zaman ayni kafa devam. Bu tehlikeli...

Bunlar hala geçen sezon rakibin aptallıkları sayesinde şampiyon olduklarının farkında değiller. Geçen sezon biz şampiyon olmadık rakip bizi şampiyon yaptı. Ama bu sene rakip işini sağlama alma konusunda sağlam adımlar atıyor.

Dolayısı ile maalesef rakip için o sene bu sene olacak gibi.

Başkanın açıklamalarının özeti:
1.Kiralık yıldız transferler yapacağız!
2.Satış olmadan bonservisli alış yapmayacağız.
3.Yabancı kontenjan oyuncu sayısını eylüle kadar dolduracağız.

Yine ya tutarsa sezonu.
Allah yardımcımız olsun! Özellikle de Okan Hoca'ya.

Komple amatörleri kapatıp futbol kulübü yapacak yürekli genelkurul üyeleri ve Galatasaray başkanı istiyorum.

Komple amatörleri kapatıp futbol kulübü yapacak yürekli genelkurul üyeleri ve Galatasaray başkanı istiyorum.
Kapatmana gerek yok, bir sey diyene diyeceksin " tamam seni sectim, o bransin baskani sensin. Bul bakalim sponsor , bul kaynak, yonet. Arkandayiz yahu" denebilir ama.

Turkiyede Erkek futbol + Kadin Voleybol + ucundan erkek basketbol haricinde bir kac olimpik/atletizm bransi var o kadar.

Sayilan 3une sahip cikabilirsin, yeterli.(Cunku bunlardan gelir elde edebilrisin, obur branslarda taraftar vs 0 gelir ihtimalin var)

"Ahmet abi suyun geldi ustume..iyi islandik vallahi"

Iletisimi elestiren , sozcusunun olmayisini belriten kel bir agabey. Erden timuru va daha onceki yoneticileri ornek verdi.

Guzel bir konusma-harbi guzel ele aldi iletisim olayini. Cok dogru noktalari var.

Yuhlayan chat helal olsun diyor.

(Toplantilarda hassas konularda kamera kapansin ara verilsin yayina dedi bundan once gerci 🤣)

2 transfer gelince buyuk başkan ceken gs kitlesi oldugu surece değişen olmaz ,bu herif kulube getirilen kayyum diye söyleyenler haklı çıkacak gunun sonunda

İzleyemiyorum ama inşallah Dursun’u rezil ediyorlardır

Su konusan adama chatta biri TRex geldi dedi 🤣🤣🤣

Geri
Üst Alt