2026 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Bu açıklamaya vermiş tepkiyi

.Nerede abi bu klübün genç üyeleri.Koskoca Galatasaray lisesi diyoruz nerede çatır çatır konuşacak adamlar.Bir tane gençlerden adam gibi konuşacak birisi çıkmaz mı.Hep aynı adamlar hwp aynı bir halta yaramayan söylemler.
Can çobanoğlu soınuna kadar haklı.
Ama farkında değil çünkü umrundada değil.
Kalktı bir tarafları ne olacak.Hala utanmadan çıkmış oraya masal anlatıyorUlan en az 5 transferre ihtiyaç var.Kalkmış koskoca Galatasaray başkanı en iyi transferleri eylülde yaptık diyor. yapmadın eylülde iy transferler falan.Son dört sene transferde başarı oranı yüzde 25’i geçmez.hiç mi utanmaz bir adam.
Öndeki geberiklerde öyle izliyor.
Neredeydiniz koca transfer sezonu.Taraftarı bilgilendirmeye ne gerek varki.Taraftar şeyinde değil ki..
Genel kurulu bekliyor klübün gerçek sahiplerine anlatacak.Varsa yoksa zaten o öndeki şakşakcı geberikler.
Defol git dursun.

Son düzenleme:
Can Çobanoğlu’nu zerre sevmem üstüne FT düşmanı falandı en son ama iki case var

Birincisi limit aşım için marj yoksa şu an, yarın gelmesine izin vermeyeceksin.

İkincisi limit aşılırsa ceza almalarını sağlayacaksın.

Bize ne biz ne yapalım demeyeceksin.
Marj dedigin kisim bu sapma payi mi ne bir sey vardi, onu diyorsan olmamasi bence cok daha iyi bir sey zaten.

Tum sezon tff baskani ne tavirlar aldi , anca yazili bir kac sey paylasildi. Sonra iletisimi kestik vs.Dedigini yapabilecek bir yonetim oldugunu sanmiyorum- hadi baskani gectim, yonetici olacagini da sanmiyorum.

.Nerede abi bu klübün genç üyeleri.Koskoca Galatasaray lisesi diyoruz nerede çatır çatır konuşacak adamlar.Bir tane gençlerden adam gibi konuşacak birisi çıkmaz mı.Hep aynı adamlar hwp aynı bir halta yaramayan söylemler.
Can çobanoğlu soınuna kadar haklı.
Ama farkında değil çünkü umrundada değil.
Kalktı bir tarafları ne olacak.Hala utanmadan çıkmış oraya masal anlatıyorUlan en az 5 transferre ihtiyaç var.Kalkmış koskoca Galatasaray başkanı en iyi transferleri eylülde yaptık diyor. yapmadın eylülde iy transferler falan.Son dört sene transferde başarı oranı yüzde 25’i geçmez.hiç mi utanmaz bir adam.
Öndeki geberiklerde öyle izliyor.
Neredeydiniz koca transfer sezonu.Taraftarı bilgilendirmeye ne gerek varki.Taraftar şeyinde değil ki..
Genel kurulu bekliyor klübün gerçek sahiplerine anlatacak.Varsa yoksa zaten o öndeki şakşakcı geberikler.
Defol git dursun.
Orası divan genç üyenin ne işi var orda.

Transfer kelimesine alerjisi var, duymak dahi istemiyor. Şampiyonluğu sattı bu

Marj dedigin kisim bu sapma payi mi ne bir sey vardi, onu diyorsan olmamasi bence cok daha iyi bir sey zaten.

Tum sezon tff baskani ne tavirlar aldi , anca yazili bir kac sey paylasildi. Sonra iletisimi kestik vs.Dedigini yapabilecek bir yonetim oldugunu sanmiyorum- hadi baskani gectim, yonetici olacagini da sanmiyorum.
İşte yarın %30 aşma payı koyduk diyebilirler.

Sen transfer yapmazsan, temel eksiklerin için bile planın yoksa da eleştirilirsin.

Sorun para değil diyorsun, o zaman ortada bir plan beklenir ama bizim plan kuş taşa çarpar belki kurtuluruz planı.

eleştrilerin artması lazım yoksa iyice çiftliğe çevirirler

Geri
Üst Alt