20th Century Fox Gururla Sunar -İnci-

Cevap: 20th Century Fox Gururla Sunar -İnci-

Salaklığa gülün.İllaki sebeb arıyorsanız.

Amg ilk dinlediğimde çok gülmüştüm, yalan yok.

Alttaki yorumlar çok feci.

Amg ilk dinlediğimde çok gülmüştüm, yalan yok.

Zaten özelliği o,ilk anda çok değişik çağrışımlar yapıyor insanda,ister istemez güldüm bende, ama tekrarında lesh ötesi.Fülütü bozuk ritimle çalması aniden gülmeme neden oldu.

Vuvuzela terk yazmış biri :D

nedir bunda komik olmayan?

oldukca guzel olmus

Murat bsg.

amg...gülmeyi bilmiyosanız napalım,bu kadar gülen insan varsa bişi var demekki hala "hiç komik değil,nereye gülüyoruz,ne var bunda" falan yazıp beni dellendirmeyin.tamam sakinim

Zevkler ve renkler tartışılmaz reisler.

amg herifleri gülmeyi bilmiyosanız napalım,bu kadar gülen insan varsa bişi var demekki hala "hiç komik değil,nereye gülüyoruz,ne var bunda" falan yazıp beni dellendirmeyin.tamam sakinim

Bu hitabını kimileri hoş karşılarken kimileri hoş karşılamayabilir,genelleme yapmadan konuşalım.Biraz daha dikkat.

amg herifleri gülmeyi bilmiyosanız napalım,bu kadar gülen insan varsa bişi var demekki hala "hiç komik değil,nereye gülüyoruz,ne var bunda" falan yazıp beni dellendirmeyin.tamam sakinim

Gerilme reis :D

Yalnız gerçekten benim komiğime gitmedi aga :o

Sami Reyis lütfen,sana öyle konuşur muyum bi dur düşün,kendini at bi defa bi kenara.Ben bu amg Salih'inden,Okan'dan falan şey ediyorum

Sami Reyis lütfen,sana öyle konuşur muyum bi dur düşün,kendini at bi defa bi kenara.Ben bu amg Salih'inden,Okan'dan falan şey ediyorum

Benle alakalı demedim zaten Murat,niyetinin kötü olmadığınıda biliyorum,ama cümlenin başına''herifleri'' ibaresini koyup genelleme yaparsan durduk yere alınanlar olur. :)

Nazının geçtiklerine yaptığını ben biliyorum ,ama bilmeyenlerde olur,nedenmi ? genelleme yaptığından .

abi bi forumda 5 senedir olunca sahiplenme duygusu oluşuyo biliyo musun,böyle rahat rahat,koyver gitsin modundasın falan.beni de iyi çekiyolar ama napalım amg :D

Açılmıyo amg komik olan bu muydu anlamadım?

Geri
Üst Alt