21/22 sezonu rakiplerin lehine ve galatasaray aleyhine yapılan hatalar | yorum başlığı

önce topla kavga ediyorduk, artık kendi aramızda tartışıyoruz, yakında okların hedefinde hakemler ve aşiret ağası serdar ekşi olacak.
Bu ruhsuz oyunculardan hiçbir halt olmaz. Yaparsa taraftar yapacakki bence böyle giderse kesinlikle birilerinin canı yanacak.Çünkü göstere göstere yapıyorlar.

boey in pozisyondan daha net pozisyon bu aslında. maçı yönetmiyor hakemler idare ediyor skora göre. farka gitmiş maçı nası az uzatıyorlarsa bunda da benzeri şeyi yapıyorlar. 1 golle sampiyonluk gitti sampiyonluk. biri bu ciddi meseleyi anlatsın bu hakemlere. kaç milyon avrolarla kazandırıyor veya kaybettiriyor idare etmeleri birinin bunlara acıklması lazım

Bu ruhsuz oyunculardan hiçbir halt olmaz. Yaparsa taraftar yapacakki bence böyle giderse kesinlikle birilerinin canı yanacak.Çünkü göstere göstere yapıyorlar.

yönetim yapmalı çünkü kamburlardan, yalamalardan kurtulduğumuza inandırdık kendimizi. pdfk'nın marcao kararındaki niyeti ve sonuçları elmas yönetiminin ilk gerçek sınavı olacak. sonra hakemlere geliriz.

penaltı değil o. objektif ilerlersek güzel bir arsiv hazırlarız. diğer türlü antuya döner bu konu diyeyim.
Ben sadece 1 kez izledim maçı izlerken pozisyonu. Sonrasındaki yorumları da dinlemedim. Hakem hocalarının ya da yorumcularının çoğunluğu sağladığı pozisyonlar olması zaten en mantıklısı.

Ben sadece 1 kez izledim maçı izlerken pozisyonu. Sonrasındaki yorumları da dinlemedim. Hakem hocalarının ya da yorumcularının çoğunluğu sağladığı pozisyonlar olması zaten en mantıklısı.
iki pozisyon var aslında ceza sahasında penaltı beklenen ikisi de değil.

yönetim yapmalı çünkü kamburlardan, yalamalardan kurtulduğumuza inandırdık kendimizi. pdfk'nın marcao kararındaki niyeti ve sonuçları elmas yönetiminin ilk gerçek sınavı olacak. sonra hakemlere geliriz.
reis ne marcaosu..Bu adamın bu takımda işi yok.
Yönetim her maçtan sonra tüm kurulları istifaya davet edecek.

reis ne marcaosu..Bu adamın bu takımda işi yok.
Yönetim her maçtan sonra tüm kurulları istifaya davet edecek.

valla harcanabilecek adam var harcanamayacak var. hagi de erol ersoy'un suratına tükürdüğünde kimse defolsun gitsin diye başında durmamıştı. marcao da kerem de kazanılmaya çalışılacak, kazanılacaklardır da, önemli olan en kötü olaydan bile bi ders ve kazanım çıkarabilmek, terim hiçbişey yapamıyosa bunu yapar diye umuyorum.

Boey'in pozisyonunda sarı kartı atladı.
Taylan verilen kartın daha ağırını rakibe veremedi.
Üzerine orta sahada oyuncu yine bizimkine yapıstı faul verdi kart veremedi.

Babel de hakem pozisyonun 1 metre önünde
Tü allahın cezası

Geri
Üst Alt