21/22 sezonu rakiplerin lehine ve galatasaray aleyhine yapılan hatalar | yorum başlığı

Geçen yıl averajdan giden şampiyonluktan sonra bu pozisyonlar için daha çok konuşulmalı. 2-0 diye geçip gidiyorlar, rakibe olsa anında çalıp bize de kırmızıyı yapıştırırlar.

Diagne penaltı pozisyonuna kaç metre geride olduğu kabak gibi meydanda oldupu halde ofsayt kaldırılması niyeti göstermesi açısından önemli bence

Daha ligin 2. maçı hakemler doğrudan 2 tane penaltımızı yedi

Bugun bu baslik baya guncellenecek gibi. Daha ilk yarıdan 2 net katliam niteliginde karar.

hüseyin köçek'e maç vermek demek sizin maç allah'a emanet demekle eşdeğer. hakem mi kalmadı anasını satıyım. şu şreroyu yıllarca gs'li diye yaftaladılar bizi doğramaktan başka bi boka yaramadı.

Penaltı gibi fahiş hatalar değil de bize gösterilen ucuz hatta alakasız sarı kartlar, tamamen uydurma fauller beni daha çok sıkıyor. Geçen yıl da aynı numarayı çekiyorlardı. Oyuncuların motivasyonunu yıpratıyor hakemlerin bu tutumu. Sen temas olmadan kart görürken rakip güreşiyor, dövüyor faul bile çalınmıyor.

- fenerin 2. golü, öncesinde ofsayt bile olsa bakılmadı
- maltay'ın kündesi
- nelsona yapılan penaltı
- makatsporlu şerefsiz oyuncuya verilmeyen kırmızı kart

bunları bu hafta için ekleyelim.

Bunun yani sira ikinci yarida Luyindama'ya yapilan penalti var.

Bir cok kisinin gozunden kacti saniyorum ama Hatay'li oyuncu Luyindama'nin topa yukseldigini ve kendisinin o topa erisemeyecegini gorunce sicramis adama tik omuz koyup Luyindama'nin topa ulasmasini engelledi.

Ayagi yerden kesilen oyuncuya omuz vuramazsin ki Hatay'li oyuncunun topa temas etme gibi bir niyeti yok. Tum niyeti Luyindama'nin dengesini bozup kafa vurdurmamak.

VAR varsa, bu pozisyonlari vereceksin. Vermiyorsan VAR'daki hakemleri degistireceksin.

Gerci bos konusuyorum cunku ortada kalitesizlik kadar karaktersizlik de var....

Önce rakipleri döve döve eze eze yenelim de hakeme iş kalmasın

Konu harika ama bir önerim olacak

Mümkünse pozisyonların olduğu maçlarda

Hem orta saha hakeminin hem de VAR hakemlerinin kim olduğunu da belirtelim

Böylece sağlam bir arşiv ortaya çıkmış olur

geçen sene şikeyle çalınan şampiyonluğa bile ses çıkarmadık, uyanana kadar her şey mübah bize.

Geri
Üst Alt