#21 Ahmed Kutucu

Kurtarıcı olarak oyuna girdiği maçta top kontrol etmekten acizdi. Normal maçlarda oynamayan birinden maçı kurtarmasını beklemek saçmalıktı ama Ahmed ve Yusuf'u hamle oyuncusu olarak görüp transfer yapmamak hem hocaya hem yönetime yazar.

İlk geldiği dönem heyecan, alışma süreci eli ayağına dolaşıyor diyorduk da bayağı bayağı futbol oynamayı bilmiyor gibi bir görüntüsü var.

Helal olsun Ahmed, sana güvenemeyeceğimizi ilk top kontrol kaybında ve Osimhen'e attığın şutta yine gördük.

İstikrar abidesi.

bu herif futboldan nasıl para kazanıyor

yedekte bu vardı bunu soktu eyüpspor topçusu çok da şaşırmıyorum sprinter forvet almamak pahalıya mal olacak herhalde . icardi yürüyünce bir gayret bu tuşa da basayım dedi okan hocam. yani kasımpaşa'nın yedek kulubesinden halliceyiz.

Artık topa bomba muamelesi yapan topçu istemiyorum. Teknik heyet de biraz seçici olsun yaw

Ben girsem belki daha çok etki ederdim maça. Rastgele dikerdim topu, osimhen alırdı her halükarda

Bu çocuk böyle değildi aldığımızda sanki geçen hafta transfer olmuş gibi çok net hocanın sorunu zaten aldıran da o

Jakobs’un 1 metreden verdigi pasi bile tutamiyo herif 1 metre ulan 1 metre. Su herif bile futbolculuk yapiyo Galatasaray’da vay arkadas ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt