#21 Ahmed Kutucu

Tank gibisin evlat bu ne ağırlık böyle

Bağlantı oyununu sevmedim. Mertens rolünde kullanılamaz gibi geldi.

Ha bugün öyle bir maça girdi ki. Takım Kiev yorgunu. Akıllarda Ajax maçı war. Muslera tepki yemiş. Gol yemeden bitirememe işi iyice stres yaratmış. Zıçması normal bence

Beklentinizi yüksek tutmayın demiştim.

Daha özgüvenli olmasını beklerdim nereye geldim ben tedirginliği vardı üzerinde

ilk maçı evet, tek maçla hatta 20 dk ile adam yorumlamak yanlış.
beni en çok düşündüren bir tane bile (abartmıyorum) doğru hareketi olmaması.
ek olarak 2. sarıdan atılmadığı için günün en şanslı adamı kendisidir (yunustan sonra)

Speed 69
Acce 68

bu arada.

ilk maçı evet, tek maçla hatta 20 dk ile adam yorumlamak yanlış.
beni en çok düşündüren bir tane bile (abartmıyorum) doğru hareketi olmaması.
ek olarak 2. sarıdan atılmadığı için günün en şanslı adamı kendisidir (yunustan sonra)
ilk sarı uydurmaydı

Ulan Kamil ilk maçta 5 dk’da atılıyordun neredeyse

Biraz dikkatli ol, hızlı düşün, hızlı hareket et.

İlk maç diye bir şey demiyoruz.

6 m euroyu sokmuşlar gibi duruyor şu an için ama fikrim yok pek oyuncu hakkında.

Çalımcı değil de topla da hiç mi gidemezsin be kardeşim

Bayağı titrekti toparlar umarım.

Arkadaşlar, bu adam zaten bu ligde oynuyor. İlk defa mı izliyorsunuz da kötüymüş, elimizde patladı falan diyorsunuz. Zaten Ahmed'in yapabildikleri ve yapamadıklarını ligi biraz takip eden herkes biliyor. Sakin olun, gelişimini takip edelim. Şutör bir oyuncu ki bizim için çok değerli bu özellik. Bugün aşırı heyecanlı, hayalini kurduğu takımla ilk maçına çıktı. Eli ayağına dolaşmıştı daha Mertens sarılırken ki stressli haftaları geride bırakmış bir takımız ve stres seviyesi çok yüksek bir maça dahil oluyor. Belki gerçekten tutmayacak ve boşa giden 6m€ diyeceğiz ileride ama 15 dakikada adamın biletini kestik attık, şaka gibi

Hızlı desen hızlı değil, çevik desen çevik değil. Çevre kontrolü yok, çalım atma kabiliyeti sınırlı. Nereden buldunuz getirdiniz yine iki sene sonra bedavaya göndermeye çalışacağımız bir yetenek yoksununu? Yine milyonlar çöpe atılmış.

İlk maç için kötü ama yorum yapmak için acele etmeyelim. 1-2 maç sonra belli olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt