#21 Ahmed Kutucu

Sadece osimhenin yarattığı boşlukları değerlendirse tarihe adı yazılır.
Osimhen koştuğu anda arka direğe doğru koş ve sonrasını izle kardeş.

24 yaşımdaki halime çok benziyo lan adam.

çok şeye alternatif olabilecek bir isim ve ucuza trasnfer genel futbol piyasasında - taksit maksitte var .

iyi hamle oldu.

umarım çabuk uyum sağlar ve verim verir - bir çok şeyi rahatlatabilir beklentisindeyim.

Bu çocuk öyle çalımcı ya da alıp gidecek bir adam değil, doğru rolü vermezsek iş yapmaz, doğru rol ne dersiniz takımda şu an öyle bir rol yok. Kısacası alalım sonra bakarız tarzında bir transfer. 4231'de kanat olarak iş yapma ihtimali var ama boşluklara sızıp gol atma odaklı olur daha çok.
hocam açı buldumu zımbalasın
boşluk gördümü koşsun
al-ver işi yapsın yeterli.

osimhen top oynayacak adam bulamıyor - mertens keza öyle - ikisi haricinde top döndürme çok nadir.

iniestalık beklemiyorum adamdan ama yaydan geleni kapmaca etmece işleri lazım. her kornerimiz kontra atak.

Hocasının yeni transferleri oynatmaya dair bakış açısı düşünülürse kendisini ancak Bolu maçında doğru düzgün izleyebileceğimiz anlaşılıyor

Bu çocuk öyle çalımcı ya da alıp gidecek bir adam değil, doğru rolü vermezsek iş yapmaz, doğru rol ne dersiniz takımda şu an öyle bir rol yok. Kısacası alalım sonra bakarız tarzında bir transfer. 4231'de kanat olarak iş yapma ihtimali var ama boşluklara sızıp gol atma odaklı olur daha çok.
samiyenin yazdığı sağ bek,stoper ve forvet arkası bakılıyor sözlerine de bakarsak 3-4-1-2den başka bişey oynama şansımız yok. Osimhen yanında bitirici rolünde iş yapabilir diye düşünüyorum

En azından takımın direnci düştüğü zaman taze kuvvet olarak sahaya sürülecek bir adamımız oldu. Mertens tükendiğinde Yunus merkeze geçer vs. Umarım daha fazlasını da yapabilir.

Yarim sezonda Baris ile Yunus'un koca bir yilda kiclqrini yirtarak aldiklari parayi kazanacak. Bek kovalasa bari.

h.o

beklentim çok az. umarım uzun seneler bize başarıyla hizmet eder.

Geri
Üst Alt