#21 Ahmed Kutucu

adamın tanıtım videosundaki zemine bakın bi. takımın düşüşünün katkısı ne kadar siz yorumlarsınız.
abv sizin gibi yönetimin rezil herifler.

Hayırlı olsun hoşgeldin Aslan
Adam çocukluktan Galatasaray taraftarı yürekten oynayacaktır

Hasan Şaş vibe'ı aldım. Biraz oyun zekası var ise çok katkı verecektir.

Formda bir şekilde geldi, bari momentumundan faydalansak biraz. Ama bakalım forma verecek mi sayın Buruk... Oynayacağı mevkide çok adam var, ona ayıp olmasın, bu küsmesin, şu ağlamasın derken son 15-20 dakikaların topçusu haline getirebilir yine.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formda bir şekilde geldi, bari momentumundan faydalansak biraz. Ama bakalım forma verecek mi sayın Buruk... Oynayacağı mevkide çok adam var, ona ayıp olmasın, bu küsmesin, şu ağlamasın derken son 15-20 dakikaların topçusu haline getirebilir yine.

Okan hocamdan Yaprak Dökümü dizisinde ki "aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey" diyen Hayriye hanım gibi bahsetmişsin Bora bey.

Okan hocamdan Yaprak Dökümü dizisinde ki "aman ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey" diyen Hayriye hanım gibi bahsetmişsin Bora bey.
Tam üstüne bastın Ozan Bey. Son 2 maçta ilk 11'imizden 8 topçu 22/23 sezonundan kalanlar. 2 sezonda 40 tane yeni topçu aldık 11'e girebilen 2-3 kişi var yok. O yüzden tam bir Hayriye hanım diyebiliriz.

yanilmiyorsam - attigi 8 golun 7 'si maclar 0-0 devam ederken .
kucuk detay gozukse de, kanimca onemli bir done .

ligin ilk 2 haftasi her iki macta da asisti yapmisti . 3.hafta tek golle kazandilar gol kendisine ait. devam edersek ;
5.hafta 1asist.
7.hafta 1 gol .
8.hafta 1 gol daha .
9.hafta 1 gol atti mac boyle bitti. goztepe maci .
10.hafta basak deplasmani 1 asist . mac 1-1 bitti yanilmiyorsam.
11.hafta 1 gol bir asist.
12.hafta tek golle kazandilar gol yine ahmet .
13.hafta aciliisi kendisi yapti. fakat yenildiler.
17.hafta fb maci 1 gol kendiisine ait. mac 1-1 sona erdi .
18.hafta 1 gol .
en son alanya maci 1 asist.

< - hata varsa lutfen duzeltin .

bu maclarda atilan golleri ,goller ve asistlerde *thiam ile *uyumu oldukca dikkat cekici . adeta bir birlerine asist yapmislar ,birbirlerinin gol yollarini rahatlatmislar .

*.bir benzeri efekti ahmet & osimhen ile gormeyi bekliyorum .

sozun ozu ,

temennim bekledigim gibi bir seruveni olur formamiz altinda . nice gollere ~ asistlere .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Mehmet Mehmetoglu

saygi ve selamlar

10 numara tarzı ver kaç forvet tarzında oynamış. oyun kurucu gibi...

Neci bu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biraz Babel'e benzettim stilini.

Kel kafasını görünce içten içten Hasan Şaş'ım Hasan Şaş'ım diye mırıldanıyorum. Umarım futbolunda benzer olur..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Sezon sonuna kadar 7-10 gol atacak

Burda dursun sene sonu alıntılayacağım

Geri
Üst Alt