#21 Ahmed Kutucu

ilk maç ilk heyecan..Zor işler kolay değil..
Ağır olması,zeka seviyesi,şut tekniği,pas kalitesi vss tartışılır ve şahsen bu konuda bir fikir sahibi değilim.Daha fazla izlemek gerekli..Ama ilk 11 seviyesinde olmadığıda çok belli.Okan buruk ve scout ekibi kime danışıyorlarsa artık.Bunlar detaylı izlemeyle karar verilebilecek durumlar.Ama bunlar öyle kepaze transferler yapıyor ve yaptırıyor ki artık söyleyecek söz kalmadı.

Buradaki sıkıntı daha elzem transferler varken üçün beşin hesabını yapıp şu zamana kadar transfer yapmıyorsan bu adama 6 milyon vermek tam anlamıyla kepazelik ve iş bilmezlikdir.

Hatipoğlu alışveriş fişini kaybetmeseydi geri verme şansımız olabilirdi ama bu saatten sonra zor .

Arkadas o kadar agir ki, Zidane gibi meziyetleri yoksa bu takimda oynamasi bir hayli zor. Gelecek mac rengi belli olur isin, ama ben sok oldum.

Dipten alım yapayım geleceğe yatırım olur minvalinde çakal yorumlar yapacağınıza önce bir mevcud durumu kabullenin derim

Dipten alım yapayım geleceğe yatırım olur minvalinde çakal yorumlar yapacağınıza önce bir mevcud durumu kabullenin derim
Bu oyuncunun Galatasaray'da oynayamayacağı kesin.
Göz göre göre nasıl böyle bir hata yaptılar inanılır gibi değil.
Üstelik eşek yüküyle para.

attığı goller harici hiç bilmiyodum nasıl bi oyuncu olduğunu dün 5 dakikalık videosunu izleyip çok beğendim. kerem'in erzincan'dan ilk geldiği zamanları andırıyodu, bi de onun schalke altyapısı yemiş versiyonu. verilen para herkese olduğu gibi fazla ama düzgün kullanıldığı takdirde ciddi katkı vereceğinden çok şüphem yok.

5 seneden fazladır yunus'un olmasını bekliyoruz. Ahmed'in daha ilk maçiydi

Valla futbol geçmişi olmayan sadece şöyle 1 yıl salona gitmiş birini profesyonel futbolcuların arasında maça çıkarmışız gibi hissettim.

Kırmızı kart görmediği için de şanslı bayağı.

6 milyon Euro için üzülürüm böyle giderse.

Yeni nesil muğdat gibi sanki. Bu paralara şöyle 20 yaş altı scout tranferi yapalım diyeceğim ama bizde o vizyon yok.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendimize şu soruyu soralım
elimizde 6 mülyon yüro var
totalde de 4 sezon boyunca 5.5 mülyon yüro oyuncu ücreti ödeyeceksiniz

kutucu'ya yatırır mısınız bu parayı

çerçeve belli

kendimize şu soruyu soralım
elimizde 6 mülyon yüro var
totalde de 4 sezon boyunca 5.5 mülyon yüro oyuncu ücreti ödeyeceksiniz

kutucu'ya yatırır mısınız bu parayı

çerçeve belli
Eyüpspor başkanı ve Arda'ya rica etsek sezon sonu 1-2 milyon zarar ile geri verme olasılığı olur mu diye düşünmeden edemiyorum.
Bizde olmaz ama Eyüpspor'da oynar bu oyuncu.
Zararın neresinden dönülürse kardır.

Eyüpspor başkanı ve Arda'ya rica etsek sezon sonu 1-2 milyon zarar ile geri verme olasılığı olur mu diye düşünmeden edemiyorum.
Bizde olmaz ama Eyüpspor'da oynar bu oyuncu.
Zararın neresinden dönülürse kardır.

Samsunspor’un başkanı da Galatasaraylıyım diyor ya sürekli bakalım o bize kimi sokacak.

Sonra da diyecekler verdik bir kere geri almıyoruz..

Çocuğun ozgüveninin ırzına geçti sosyal medya maymunları. Allah belalarını versin.

Çocuğun ozgüveninin ırzına geçti sosyal medya maymunları. Allah belalarını versin.
Bu da yeni moda heralde kim kötü oynarsa sosyal medya yüzünde. 1.5 milyon 2.5 milyon euro maaş istemeyi bilen adamlar bir zahmet 3 yoruma göre de top oynamayacak, işine bakacak.

yabancı sınırı tehdidine karşı alınmış bir oyuncu, ama gurbetçi oyuncuyu Avrupa’dan alacaksın. Potansiyelli gurb’lar süperlig takımlarına düşmez. Yerinden alacaksın. Can Uzun’u falan zorlamak gerekiyordu zamanında. Ahmed’de umarım rotasyonun değerli bir parçası olur. Ama beklentiler düşürmek lazım.

Geri
Üst Alt