#21 Ahmed Kutucu

Kaç kez topu alıp aldığı yere geri verdi, iyi mi?
Napsın Kerem gibi her aldığı topu kara tren gibi rakip kaleye mi sürsün. Bazen bunu da yapmak lazım. Hızlı düşünüyor ama fizik olarak ağır. Saha görüşü gayet iyi abi adamın. Ben biraz os yardımında eksik kaldığı kanaatindeyim onun dışında gayet iyiydi teşekkürler.

Napsın Kerem gibi her aldığı topu kara tren gibi rakip kaleye mi sürsün. Bazen bunu da yapmak lazım. Hızlı düşünüyor ama fizik olarak ağır. Saha görüşü gayet iyi abi adamın. Ben biraz os yardımında eksik kaldığı kanaatindeyim onun dışında gayet iyiydi teşekkürler.
Hiç katılmadım, etrafının farkında değil gibi boşken bile garanti oynadı sürekli. Dönüp boş adama verecek vakti de oldu halbuki.

Hiç katılmadım, etrafının farkında değil gibi boşken bile garanti oynadı sürekli. Dönüp boş adama verecek vakti de oldu halbuki.
Biraz vücut olarak ağırlığı var kralcım. Daha iyi olur relax. Oyunu bilmeyen bir oyuncu değil. Ben oyuna alışkanlık kazandırdığı kanaatindeyim daha aktif olabilirdi tabi ama daha yeni geldi biraz zaman

herifin yaptıgı vurusu takımda suan yapacak adam yok :D

Allah'tan gol attı yoksa resmen on kişi oynuyoruz bu vatandaş oyunda yok resmen.

Ağır, top süremiyor, temposu aşırı düşük. Bunlar maç eksiğiyle açıklanacak şeyler değil. Ön tarafta bastığımız maçlarda iş yapabilir ayağı düzgün, yine saplamışlar bize adamın tutar tarafını arıyoruz:dd

Paranın hakkını verdi zor deplasmanı zor bir golle çözdü şimdilik razıyım.

Eyüpspor'da asla bu kadar kötü degildi. Ben ümidim yitirmedim. Bir kac mac daha oynamali sonra bakariz.

Bir daha kolay kolay bir topcuya bunu yazmazdim ama dayanamıyorum.. 2000 -2010 arası Ahmed kutucu gibi adı unutulmuş 10larca vasat Anadolu topçusu gelip gitti bu takımdan..
Yazık günah 6 milyon euromuza..

Geri
Üst Alt