#21 Ahmed Kutucu

Almanlar bile şaşkındır, bunu nasıl oldu da profesyonel seviyede topçu yaptık diye. Nitelikli dolandırıcılık bu adam resmen. Catch me if you can filminin ikincisi çekilse bunun ve menajerinin hayatını yapmaları lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

büyük takımda oynamayı kaldıramadı, koy kasımpaşa'ya skor üretmeye devam eder.

Büyük takımı küçük takımı yok arkadaş sudan çıkmış balık misali ne yapacağını bilmiyor.O kadar bı haber ki olaydan.Hayir olsun.
eyüpde yaptı tamamen psikolojik çöküş yaşıyor. 40-50 bin kişi uğultu önünde oynamak etkiliyor ha zaten seviyemizde değil.

Sanki sokaktan rastgele birine formayı giydirip sahaya atmışız da eli ayağı birbirine dolanmış gibi bir hali var.
Formamızın ağırlığını kaldıramadı maalesef.
Takasta falan bir şekilde okutmamız lazım.

eyüpde yaptı tamamen psikolojik çöküş yaşıyor. 40-50 bin kişi uğultu önünde oynamak etkiliyor ha zaten seviyemizde değil.
Haklisinda Eyupte yapan bizdede yapmalı diye düşünüyor insan.Bu raddeye nasıl gelmiş olabilir.Demekki özgüven sifirlandi.Okadar alakasız duruyor ki .Ben buraya nasıl geldim modunda.Halbuki içeriye katetmeli.Al ver pas trafiğine katılmalı.Akli sürekli dağa taşa vurmakla meşgul gibi geliyor.

Dun yine 2 golden etti.gol atarsa açılacak diye furkan koçak gibi büyük bi potansiyel oynamıyor

İyi topçu ama büyük takım forması 10 gömlek fazla gelenlerden. Anadolu takımlarından oyuncu almaya bu yüzden karşıyım.

Turkiye liginden oyuncuya cok bonservis vermenin bedelini gene odeyecegiz. Avrupa ust liglerinde oynamis oyunculari bir sekilde elden cikariyorsun. Bunun bonservisi resmen elimizde patladi.

Bu oynicagina altyapidan adam oynat. Yazik günah ya. Altyapida topcu olup bunu görsem bu ne ya derim.

Metehanin neredeyse bos kaleye kacirdigi pozisyondan sonra bu da kale dibinde iskaladi topu😅

o kadar berbo 1 herif olduğunu sanmıyorum. oynamayan her adam ister istemez geriye gider.

Her çiçek her bahçede açmıyor yolu acik olsun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt