#21 Ahmed Kutucu

Okan tüm yerlilerden bir şekilde verim almayı başardı kendisi de bize gelmeden önce yunus ve barışla beraber en çok gol asist yapan yerliydi kanat olmayacağı kesin ama icardinin dönüşüyle bu sezon daha çok göreceğimiz 2li forvet sisteminde daha etkili olabilir etkili şutları vardı Eyüp’te

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi biz eyüpü izlemedik scout ekibi ne işe yarar ne gördüler bu arkadaşta da onay verildi vallahi aklım almıyor.

Dakika bulması çok zor. Avrupa listesine de yazılmaz. Yine de kalmak ister bence

Yurt içi transfer yapacak olursak takas parçası yaparız

Afbeelding
Afbeelding

Okan hocama, "Sakın beni ŞL listesine yazmayın, ben daha Anadolu maçlarında oynayamıyorum" demiş.
Helal sana, gerçek Galatasaraylılık budur.

Rotasyona katılıp bulduğu sürelerde birkaç skor katkısı yapması dışında pek bir beklentim yoktu, hantallığı bilinen bir şeydi ama pas alışverişlerinin bu denli arızalı olacağını düşünmezdim doğrusu. Gurbetçi kontenjanı için bunun yerine bonservisi elinde Gökhan Gül' ün düşünülebileceğini söylemiştim, Araplara gitti ama konuşulan Bissouma-Hakan-Onyedika dan biri gelecekse o da gereksiz olurdu tabii.

Osimhen, Icardi ve Sane gibi oyunculardan bir seyler kapmasi lazim artik. Sahada kendini parcalamali

Yusuf gibi kendini unutturdu.
Süre bulduğu her dakika altyapı oyuncularına hakaret.

Büyük Galatasaraylı Arda Turan ile kankası Serdar Özkan'ın ilk büyük ticaretine konu olmuş bir oyuncudur, fazlası değil. Taraftarımızın suçu çok kolay gaza gelip bu adamı almalıyız moduna girmesiydi. El birliği ile birilerine para kazandırdık yoksa Ahmed'in topçuluğu falan yok. Bundesliga 2'den 300-500 bin euro bedel ile muadillerini bulursun illa gurbetçi alacağım diyorsan.

Olan oldu artık iyi olan 1-2 özelliğinden faydalanmak zorundayız, geçen yılki Antep maçı gibi 1-2 maç alabilse müthiş karı olmuş olur. CL öncesi veya sonrası maçlarda oynatılır daha doğrusu oynatılmalı eğer oynatılmazsa sayısal manada eksik kalıyoruz ve her maç aynı kanat oyuncuları oynamak durumunda kalır.

Geri
Üst Alt