#21 Ahmed Kutucu

Oynamadan ritim kazanmadan performans vermesini bekliyoruz

Kadro da bulunan her oyuncu kullanilmali

Eyupspor da performansindan dolayi transfer edildi,dogru düzgün kullanmadan hemen yolluyoruz oyunculari

Devre arasi geldi daha yeni kullanmaya basladik mecbur kaldigimiz icin

Okan hoca’nin rotasyona önem vermesi gerekiyor

Bipolar GSC ahalisinin en sevdiği adam. Bir gün anasına bacısına sövülüyor, alanın da oynatanın da içinden geçiliyor, bir gün sonra da kral ilan ediliyor.

Ahmed'de ekstra bir durum yok, geldiği günden beri hep aynı çizgide oynuyor (baştaki heyecanını attıktan sonra). Taraftarımızın sabrı olmadığı için adamı çoktan çöp poşedine koyduk ağzını da bağladık.

Super, ucan, kacan topcu degil ama yedekte kalabilirdi. Sure vermedi hoca rotasyonda.

bizde 3. santrfor ötesinde bi şey olması mümkün değil o bile zor

bi de bu profil birini 3. santrfor yapmak saçma

UEFA nezdinde yabancı sayılıyor, UEFA listesine yazılmayınca böyle adamların haklı olarak morali bozuluyor

zaten alttan da Ada Yüzgeç geliyor

o yüzden her türlü güle güle demeliyiz bence

Sıkıca tembihleyip gereksiz faul yapma dersen zaten verimi otomatikman artacaktı ve arttı. Bence de en uçta oynamalı. Büyük ihtimal Kpasa maçında oynamaz ama oynarsa da en uçta oynamalı

İlk kez topa bomba muamelesi yapmadığı bir maç oynadı, şaşkına çevirdi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

satılmamalı kiralanmalı

anadoluda performans vermeme ihtimali yok

sivrilirse satabiliriz belki 4-5e fln

Ahmet'in futbolcu olmadığını yalnızca sağlıklı yaşayan bir birey olduğunu düşünürken bu performansı görmek beni epey şaşırttı.

Farkettiyseniz oyunu yıktığımız dakikalarda Ahmet'in top kaybetmiyor olması, ikiye birlere koşması, topu verimli kullanması kritik etki etti. Normalde Barış orda driplingti güreşti derken her iki toptan birini kaptırır ama Ahmet topu hep oyunda tuttu.

Sanırım dün medyada çıkan "devre arası gönderilecek" haberleri onu uykusundan uyandırmış.

Yiğidi öldürüp hakkını teslim edelim, dün sahanın en iyisi ve maçın adamıydı. Attığı golün dışında kondisyonu el verdiği ölçüde neredeyse kusursuz oynadı. Hep böyle oynayacağını bilsem mutlaka takımda tutardım.

Skor yapabilme yönü odaklı oynadığımız sürece bu adamdan verim alınır.

Al orta sahadan Yunus ya da Barış gibi top taşı dersen onu yapamaz.

Bunu ilk gün biz görürken bazıları göremedi.

Ahmet'in futbolcu olmadığını yalnızca sağlıklı yaşayan bir birey olduğunu düşünürken bu performansı görmek beni epey şaşırttı.

Farkettiyseniz oyunu yıktığımız dakikalarda Ahmet'in top kaybetmiyor olması, ikiye birlere koşması, topu verimli kullanması kritik etki etti. Normalde Barış orda driplingti güreşti derken her iki toptan birini kaptırır ama Ahmet topu hep oyunda tuttu.

Sanırım dün medyada çıkan "devre arası gönderilecek" haberleri onu uykusundan uyandırmış.

Yiğidi öldürüp hakkını teslim edelim, dün sahanın en iyisi ve maçın adamıydı. Attığı golün dışında kondisyonu el verdiği ölçüde neredeyse kusursuz oynadı. Hep böyle oynayacağını bilsem mutlaka takımda tutardım.
Bazı oyuncular gelmeden büyük takım oyuncusu olup olmadığı anlaşılmıyor ya, baskıyı kaldıramadı ahmed maalesef yapabildiklerini de yapamadı bizde.

Frankowski de böyle oldu mesela 3 metreye pas veremedi adam

Bazı oyuncular gelmeden büyük takım oyuncusu olup olmadığı anlaşılmıyor ya, baskıyı kaldıramadı ahmed maalesef yapabildiklerini de yapamadı bizde.

Frankowski de böyle oldu mesela 3 metreye pas veremedi adam
Sanırım haklısın, dün tribünler boştu. Baskı hissetmeden oynadı. Ben çok beğendim. Birde dün haberler vardı üstü çizildi şeklinde. Bu da onu kendine getirmiş olabilir.

Ahmet dün ilk defa ışık verdi. Umarım Okan Hoca onu hemen kesmez ve Icardi ile birlikte birkaç maç oynatmaya devam eder.

Umarım Ahmet Kutucu 'yu bir şekilde kazanırız. Şu kanat yokluğunda eğer 2 kanat oyuncusu birden transfer yapmayacaksak Ahmet 'in kadroda tutulmasından yanayım

Son maçlarda beğenmeye başladım.

Pres gücünü baya arttırıyor sene sonuna kadar şansı hak ediyor.

Geri
Üst Alt