#21 Ahmed Kutucu

Haksizlik yapildigini düsünüyorum

Adami dogru düzgün oynatmadik mac sonlarina oyuna aldik ve birseyler yapmasini bekliyoruz

Ne mac ritmi var ne özgüven

Kupa macinda maca basladi golünü atti hemen özgüven olarak kendine geldi

Yine son dakikalarda oyuna girdi ama bu kez özgüvenli oldugu icin aldigi toplari olumlu kullandi

Kadromuzda bulunan oyunculari rotasyon da kullanmak zorundayiz ve hoca ne yazik ki ligde sifir risk ile ilerlemek istiyor

Yerine daha iyisi bulunabilir tabiki.
Ama ben bu yönetime güvenmediğim için kalmasından yanayım sezon sonuna kadar.

Bugün ilk defa mücadelesini takdir ettim girdikten sonra hırsıyla oyuna epey etki etti keşke her maç bu kadar verim alabilsek

Hakkını vermek lazım. Bu sezon kopartmamız gereken kolay maçlarda oyuna girdiğinde hep etki etti.

Bir maçta da Sallai pasında İcardi’ye asist yaptıydı.

ne top oynadı be
manyak oynadı
gideceğini öğrenince rahatlamış gibiydi
kafamı karıştırdı

kupa maçında gol dışında eh işteydi
ama bugün ciddi faydalı oynadı

düzgün bi kanat forvet bulamıyolarsa kalabilir bence
yazın bakarız duruma

Ahmed Kutucu kalıyor gibi gözüküyor hoca hakkını vermiş. Aynı şekilde devam etmesi lazım pres gücünü inanılmaz arttırıyor.

Yalnız son 2 maçta hatta 1.5 maç diyelim farklı bir Ahmet izledik hakikatten

Böyle oynarsa evet kalmalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her futbolcu gibi form yakalamak ve özgüven bulmak için forma giymesi gerekiyor. Kumaşı kaliteli bunu son maçlarda gösteriyor. Ben ısrarla kalması taraftarıyım.

kendisi pek umutsuz vaka gibi görünmekte ydi

lakin son musabakalarda bi yasin öztekin katkisi sunabilir gibi vibe verdi

Bugün girdiği kısıtlı sürede yine gayet iyiydi. Adam son iki maçta kelleyi kurtardı. Kadroda tutulabilir.

kafası rahatladı diye iyi oynamıyordur umarım

çünkü geri kalan 1 yılda çok kötüydü, bu kötü topçu olduğundan değil baskıyı kaldıramadığından idi bence

kötü futbolcu olduğu herkesce kabul görünce, üstündeki baskı da azaldı. hep derim türk oyuncuları sıfır baskı ile oynayabilirse, kimse onları tutamaz1

Geri
Üst Alt