#21 Ahmed Kutucu

2 maçtır silah gibi. Böyle oynasın acayip elimizi rahatlatır. İyi bir yedek olur. Çalıştığına cabaladigina eminim. Kazimcan bu konuda harika bir örnek oldu. Okan buruk herkese şans vermeye çalıştı. ( Zaha hariç) umarım üzerine koyar biraz.

Herifin tam takımdan gideceği konuşulurken ve devre arası yaklaşırken öne çıkacağı tuttu.

Takımda kalır herhalde. Ligde 3-4 skor üret bari ikinci yarıda da işe yara.

Herifin tam takımdan gideceği konuşulurken ve devre arası yaklaşırken öne çıkacağı tuttu.

Takımda kalır herhalde. Ligde 3-4 skor üret bari ikinci yarıda da işe yara.
Bence devamı da gelecek. Son maçta özellikle Ahmeti izledim oyunu daha iyi okumaya başlamış. Yalan yok hepimizin mağlubiyet yazdığı maçı aldı bize. Boynumuzu egdirmedi. Sara ayağa basmasa güzel bir gol daha da atmıştı. Defansta da olumluydu o maç alkış da aldı. 2 3 maç daha böyle olumlu olursa kesinlikle ilaç gibi gelir. Yetenekli kesinlikle Ahmet o uygun sekansi bir türlü yakalayamadı.

Bu herif bir şekilde unutuldu ve yine takımda kalacak gibi. İlk önce Yusuf’u sonra bunu göndermemiz lazımdı ama 2 maçta kıpırdama yaptı diye buna güvenip devam ediyoruz. Umarım yanıltır.

3.forvet olarak bence iyi yedek kalabilir

Ama özellikleri sol kanat yada forvet arkasına uymuyor

Okan buruk saçma fantezileri sevdiği için oralarda oynatınca kötü gözüküyor baya

Aynı durumda 10 numara pozisyonuna çevik ve hızlı olmadığı için uymayan Sara'nın kötü gözükmesi var

Okan hoca oyuncuları doğru yerinde oynatsın yeter

3.forvet olarak bence iyi yedek kalabilir

Ama özellikleri sol kanat yada forvet arkasına uymuyor

Okan buruk saçma fantezileri sevdiği için oralarda oynatınca kötü gözüküyor baya

Aynı durumda 10 numara pozisyonuna çevik ve hızlı olmadığı için uymayan Sara'nın kötü gözükmesi var

Okan hoca oyuncuları doğru yerinde oynatsın yeter
3.forvet mi olur bundan yav sgshdhsnshsbnagagshd

3.forvet mi olur bundan yav sgshdhsnshsbnagagshd
2 baba santraforun arkasına böyle yedek kalmayı sorun etmeyecek profil lazım
3.forvette Türk olmalı ama iyi bir Türk oyuncu 3.yedek olmayı kabul etmez
milli takımda forvet ihtiyacı varken hepsi dünya kupası için oynayacağı yerde olmak ister

Zaten bir masrafa girilmiş faydalanmak lazım.
Özgüven sorunu var bunda onu aşması lazım tuhaf ama eli ayağına dolanıyor çok heyecanlı
onu düzeltirse skor katkısı verebilir. Adamda o tarz meziyetler yok kanatta ve 10 numarada olduğundan bile kötü gözükür
bunun olayı iyi şut atması oyun için diğer özellikleri zayıf

He normalde 6 milyon verip ahmedi almazdım ben hep Can Uzun'u istiyordum Türk oyuncu olarak ve imkanda vardı ama çok geç kaldık tren kaçtı
10 numara forvet karışımı tavanı yüksek oyuncu

benim hissim, ben bu takıma kendimi ispatlamayalım psikolojisi yüzünden bir türlü oynayamadı, beceremedi yani kaldıramadı

ne zaman ki "amaan yapamadık, devre arası gönderiliyorum zaten, napalım" dedi, rahat etti kafası ve toparladı herif

kendimi ispatlamam gerek zorunluluğu kalkınca o baskıdan kurtuldu ve top oynamaya başladı işte

Geri
Üst Alt