#21 Ahmed Kutucu

Önümüzdeki sene 10+4 yabancı sınırlaması olmasa gitsin mümkünse 2 kanat birde alınsın derdim de hem bu yabancı sınırının zorlayıcılığı hem Ahmet 'in son dönemde biraz da olsa parlamasıyla Ahmet 'i elde tutup transferin sağ kanada yapılmasından yanayım

Anlamsız şekilde toparlandı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ulan herif totalde üç maça yayılmış 60 dakikalık performans ile kalmayı garantiledi

şaka gibi

ulan herif totalde üç maça yayılmış 60 dakikalık performans ile kalmayı garantiledi

şaka gibi

Bu elemanın ilişkilerinden acayip şüpheleniyorum Yusuf demir olsun eleştiririlen akmanlar olsun hepsinden daha kötü bu hem potansiyel olarak hem futbolculuk olarak ama bir şekilde tutmaya devam ediyorlar.

Bu elemanın ilişkilerinden acayip şüpheleniyorum Yusuf demir olsun eleştiririlen akmanlar olsun hepsinden daha kötü bu hem potansiyel olarak hem futbolculuk olarak ama bir şekilde tutmaya devam ediyorlar.
ilişkilik 1 durum yok
bizim seviyeyi kaldıramadı net şekilde, bu da hemen belli oldu aslında
o yüzden üstü çizildi ve doğru düzgün şans bulamadı, gerek yoktu zaten

gönderilmesine karar verilmişti o karar doğruydu
sonra yarım devre baskısız maçta fena oynamadı diye vazgeçildi
bir de nutuk dinledik hocadan Kutucu aslında iyi topçu falan diye

ulan madem iyi topçu daha çok oynat?
çapsızlıktan ibaret, ilişkilik bir durum yok

ilişkilik 1 durum yok
bizim seviyeyi kaldıramadı net şekilde, bu da hemen belli oldu aslında
o yüzden üstü çizildi ve doğru düzgün şans bulamadı, gerek yoktu zaten

gönderilmesine karar verilmişti o karar doğruydu
sonra yarım devre baskısız maçta fena oynamadı diye vazgeçildi
bir de nutuk dinledik hocadan Kutucu aslında iyi topçu falan diye

ulan madem iyi topçu daha çok oynat?
çapsızlıktan ibaret, ilişkilik bir durum yok

Çok korunuyor ilk biletinin kesilmesi gereken isimdi ama hala kadroda düşünülüyor devre arası bu adamın tutma düşüncesi bile olmamalıydı ama düşünüyorlar hala

Bu maç berbat oynadı berbat.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fethiye karşısında top oyna bari.

Tavırları beni öldürüyor ya stadın dışına top atıyor 10 cm ile kaçmış gibi bir ruh haline bürünüyor mimikleri oynayışı her şeyi inanılmaz batıyor bana sanki akşama kadar madende calışıp getirip parayı bu cocuğa veriyormuş gibi hissediyorum.

Are you player lafı dünyada hiçbir oyuncuya bu kadar yakışamaz muhtemelen

Geri
Üst Alt