#21 Ahmed Kutucu

Uçan kaçan şöyle böyle demiyorum elbet. Ama mevcut teknik direktörün payı olduğunu düşünmeden hiçbir oyuncuyu safiyane bakamıyorum. Yedek oyuncuyu bile hazır tutamıyor. Hatta kalibresi düşük yedek oyuncu bile oynamak için ayrılmak istiyor. Nasıl bir köreltme programı ise..

Maça girmeyerek 1 puanın bizde kalmasını sağladı.

Pazarlığa da bi etkisi yok garibin. Tekke şans verir iyi de oynar. Biz de lan niye bizde oynamadin deriz

Bu bomboş adamı kim bulup getirdi gerçekten çok merak ediyorum.

Valla takımda kaldı sanırım yine. Galatasaray'a gelmiş en yeteneksiz futbolcu olabilir. Okan bişey biliyordur yaa dememin önüne geçiyor bu herif. Teknik direktör turnusolu. 5 kanat var artık bu herifleri şutlamak gerekiyor bos yere yer kaplıyor.

Gerçekten çok kötü. Öyle hareketleri varki bu adam gerçekten profesyonel futbolcu mu dedirtiyor. Bunun yanında hiç koşmuyor.

Lan bi anadolu kulübüne kiralayın bari oynamaz artık bizde sene sonu satarız performans verirse

Paniğini yenemiyor büyük takım topçusu değilmiş
Sene sonu çöpe atalım istiyor okan. 6 milyon vermedik mi bu herife. Okan ne planlıyor bazen anlamıyorum arkadaşı falan mi acaba

Hasan Şaş bir maçlığına Ahmed Kutucu maskesi takmış top oynuyor.

Valla takımda kaldı sanırım yine. Galatasaray'a gelmiş en yeteneksiz futbolcu olabilir. Okan bişey biliyordur yaa dememin önüne geçiyor bu herif. Teknik direktör turnusolu. 5 kanat var artık bu herifleri şutlamak gerekiyor bos yere yer kaplıyor.
Ustam az daha kötülersen Zidan'a dönüşecek ha gayret.

Son dönemde çıkıştaydı. Sonra birden bire oynatılmamaya başladı. Yine bildiğimiz Ahmed’e bağlamıştı. Şimdi tekrar kendini gösterdi. Umarım Okan bu sefer şans verir

Geri
Üst Alt