#21 Alba Torrens

Sözleşmesi geçen sene bitmişti aslında. Yani geçen sezonun sonunda ayrılacaktı ama boş geçen senesini telafi etmek için onun da isteğiyle 1 sezon daha uzatıldı sözleşmesi. İyi ki de kalmış, gerçekten müthiş bir oyuncu. :)

Alba+Torrens+%281%29.jpeg

Kupayı istiyoruz Sultan ! :)

Müthiş bir oyuncu, dünkü maçta da finale çıkmamızda büyük katkısı oldu.

Bugün tanıma fırsatım oldu nasip zirveneymiş :single_eye:

Beklenen sabrıra değdi borcunu Avrupa'nın en büyük kupasını getirerek ödedi bizimle kal güzel insan.

MVP!!!!!!!!!!!!

alba daha önce bu kupayı kazanmıştı ayrıca 2011 de avrupadaki en iyi kadın basketbolcu seçildi:D

Sakatlığı nedeniyle 1 yıl katkı alamadık nasıl döneceği belli değilken sabır gösterildi üstüne yine sakatlandı gitme aşamasındaydı bile gidebilir diyordum bende bunu kastettim,biliyorum ne kadar büyk oyuncu olduğunu.

Bugun pek ortalarda yoktu fener savunmasi kitliyor onu. Ama yarifinaldeki muazzam performansi sadece o maci kazanmamizi degil final macina cok daha ozguvenle girmemizi sagladi. Mvp olmayi da fazlasiyla haketti.

Tapatalk

1.Alba 2.Sancho herkes gidebilir,ancak bu ikisinin yerini zor doldururuz.Umarım uzun yıllar bu forma altında mücadele ederler.

Koyduğumuz şikecilerde nasıl 2 ABD'li varsa bizdede Alba-Sancho olmalı uzun yıllar.

Alba'nın sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Umarım yeniden anlaşırlar. Kaybetmememiz lazım onun gibi bir oyuncuyu.

Alba'nın sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Umarım yeniden anlaşırlar. Kaybetmememiz lazım onun gibi bir oyuncuyu.

Sözleşmesi devam eden sadece 2 oyuncumuz var diye biliyorum, anlaşırlar.

Daha iyisi yok, varsa da oda bizde. :)

ne yapıp edip takımda tutmalıyız Sancho ve Işıl ile beraber üstüne yerli rotasyonu için Botaşdan Bahar alınmalı

Uzun yıllar bizde kal Albaaaaaaa :)

Geri
Üst Alt