#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav soyadınla hitap edilmesinden bu kadar alınıyorsan farklı bir soyad uydursaydın üye olurken. Adam bir soyadını yazmış demediğini bırakmamışsın yok kucağıma alır inletirim, karım yaparım falan oha.

Semih'le oynarken bile bu kadar iyi oynuyorsa birde habire hata yapmayan bir stoperle oynasa...

@AurelienChedjou

Two Galatasaray's players...tell me if you know them,kiss to you my people and happy Hallowen...

BX7391oIcAAGk0i.jpg

banada melo sneijder gibi geldi

sneijder az daha kisa ama galba

fakat kol kasina baktigim vakit sneijder diyesim geliyor

melo sneijder it is.

ligin en kötü savunmasini ayakta tutmaya calisan adam, etrafinda öyle adamlar var ki..

Sonunda kornerlerde çakan bir stoperimiz oldu.Semih hiç iyi değil bu konuda.

konya maçında izlediğim kadarıyla direkten dönen kafa vuruşu haricinde çok kötüydü.. yaptığı saçma sapan hareketler, top kayıpları ve zamansız geri pasları ürkütücü..

valla seni de cözemedim birader,nası bi tobcusun anlamak mumkun diil,bi mac süper diyorum sonraki mac ohannesburg dedirtecek cinsten rezil oynuyosun,bi ortan olsun yaw

Takim savunmasi kötü olunca isterse orda Ramos olsun berbat duruma düser. Kaldi ki yanindaki adamlar cok kötü. Bunun üzerine Melo ve Selcuk defansif anlamda zayif kaliyor. Ama en kritik nokta orta saha'nin yeterli destegi vermemesi.

ben uzun zaman chedjou ıyı mı kötu mu karar verememıştım ama anladım kı bu adam takım ıyıyse ıyı kötuyse kötu.takımın genel futboluna ayak uyduruyor.defansımızın ışı çok zor çunku kanatlarımız verımlı çalışmııyor.takımın kötu oyununun bbutun faturası defansa cıkartılıyor sonuç olarak.

Takım savunması o kadar kötüydü ki bireysel olarak kimin ne yaptığı aklımda kalmamış her dakika bir hata yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt