#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın oynamazsa şaşmamak lazım. İyi hissetmiyorum, hazır değilim falan dedi.

Eğer Chedjou oynamazsa yerine Dany değil, Ceyhun stoper oynamalı bence. Dany-Semih ikilisinin hava hakimiyeti çok zayıf. Kopenhag'ın uzun boylu oyuncuları var.

Chedjou'nun kumaşı çok iyi.Adapte oldukça bunu daha iyi gösterecek.Ama komple bir defans oyuncusu olabilmesi için kendisini geliştirmesi şart.Ona baktığımda kah çok güveniyorum kah tuzu biberi eksik diyorum.

Sonuç olarak eksik olan birşeyler var...Zaman onun ilacı...

Savunma 4lüsünü düşününce Eboue-Semih-Riera aklıma gelince bu adama laf eden çarpılır :) Hepsinin maşallahı vardı bu akşam ayrı ayrı saçmaladılar..

Savunma 4lüsünü düşününce Eboue-Semih-Riera aklıma gelince bu adama laf eden çarpılır :) Hepsinin maşallahı vardı bu akşam ayrı ayrı saçmaladılar..

Chedjou'da farkını tam olarak ortaya koyamadı şimdi bir türlü. Ujfalusi gibi savunmaya liderlik etmesi gerekiyor.

Ujfa tek başına liderdi savunmada, onun gibi olacağını sanmıyorum, ki o denli bir beklentim de yok, ancak daha iyisini yapabilir kendi adına. 1 maç iyi 3 maç standart şeklinde ilerliyor.

yalnız gol sağ taraftan geliyo rakibin yani bizim solumuzdan. Sol bekin onu karşılaması gerekir. O karşılamıyorsa sol stoper karşılar yani semih. Daha sonra Chedjou. Bakıyorum 3üde pozisyonu izliyor. Golde hatalı aranıyosa 3 kişi var hatayı sıralarsak riera semih cj olur.

yalnız gol sağ taraftan geliyo rakibin yani bizim solumuzdan. Sol bekin onu karşılaması gerekir. O karşılamıyorsa sol stoper karşılar yani semih. Daha sonra Chedjou. Bakıyorum 3üde pozisyonu izliyor. Golde hatalı aranıyosa 3 kişi var hatayı sıralarsak riera semih cj olur.

Unutmadan bugün sol bekimiz hangi rakibi karşıladı ben 1 tane hatırlamıyorum da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt