#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günah kecisi ilan edilmesi yanlis. 10'larca defa söyledik. Sag bekimiz defansif anlamda les, diger stoperlerimiz defansif anlamda les, sol bekimiz defansif anlamda les. Kanatlarimizin takim savunmasina destegi les. Chedjou cok saglam oynasa ne yazar ? Bugün kötüydü evet ama kim iyiydi ? Gol yiyebiliriz ama üretkenlik anlaminda ne yaptik ?

Günah kecisi ilan edilmesi yanlis. 10'larca defa söyledik. Sag bekimiz defansif anlamda les, diger stoperlerimiz defansif anlamda les, sol bekimiz defansif anlamda les. Kanatlarimizin takim savunmasina destegi les. Chedjou cok saglam oynasa ne yazar ? Bugün kötüydü evet ama kim iyiydi ? Gol yiyebiliriz ama üretkenlik anlaminda ne yaptik ?

Bu hep böyledir. Futbol adina hic bir teknik konu sorgulanmaz Türkiye'de. Direk oyuncu günah kecisi olur bir penalti yüzünden (bu mac icin). Digerlerin defansif anlamda ne yaptigi önemsiz kaliyor cünkü hep düz mantikcilara sahip bu ülke.

Kaldi ki defansif anlamda en basarili oyuncu Chedjou su takimda.

Yerden gelen topa elle müdahele etti adam derbi maçında.Bir önceki deplasmanda çarprazdaki adamı hobi olarak düşürüp penaltı yapmıştı.Nice ıskası,kaptırdığı top var.Toplam 10 maç falan oynadı hatası saymakla bitmiyor.Neyi savunuyorsunuz tam olarak

Kardesim hic izliyor musun epl maclarını ? Mesela bugun City Sunderland macını izledin mi ?

hayır izlemedim fakat kendisini eplde kabul ettirmiş stoperleri chedjou ile kıyaslamak saçma olur diye düşünüyorum.. yanında iyi adam yok fln deniliyor uzun zamandır, bu arkadaşı ujfayı ikame etsin diye aldık.. semih buna ağabeylik yapacak değil.. liderlik ve sorumluluk alması kendisinden beklenirken ama yanında semih var ne yapsın demek gülünç oluyor.. sanki ab kuralı var da biz mi almıyoruz yanına başka bir oyuncuyu? bu transfer yapılmadan önce bilinmiyor muydu yani bu? böyle bir bahane ile bu adamı savunmaya kalkmayın ya gözünüzü seveyim.. kaldı ki yanında pique bile oynasa bu tür şaklabanlıkları istikrarlı bir biçimde yapacağından eminim.. ben bu elemanın notunu 1-6 biten real maçında verdim, daha fazla izlememe gerek yok.. kolay kolay yanılacağımı da zannetmiyorum.. nereden gidip buldularsa en ekzantrik stoperi almışlar.. bruno alves bile bundan kat kat daha iyi bir transfer..

penaltı pozisyonu hata değil başka bişey ama diyemiyorum saolsunlar uyarı vermişler fenere hakaret ettik diye

Chedjou'nun Fransa'daki son bir ayını falan izlemiştim. Genel kanaat olarak maç içi istikrarı olmayan biriydi izlediğim maçlarda. Bunu da bir cok kez dile getirdim ve herkesin bildiği gibi de Galatasaray için yetersiz buluyordum. Ama malesef, bu adam sandığımdan bile kötü çıktı. Elle tutulur bir Juve maçı var, baska da yok. Bu mu Galatasaray'ın as stoperi? Tek maçlık bir adam mı? Yapmayın.

Defans fotvete venzemez tek hatanda gidersin.Poziyonsuz maçta gol yedirdi sağolsun.

Ya gidin şu adami savunmayin.

Bugünü geçtim Kayseri maçinda yaptirdigi penaltinin haddi hesabi yok, benim anlamadigim bu adam nasil Fransada en iyi defans seçilmiş.

Bize Semihin yanina Bruno Alves tarzinda adam lazimdi kirici, lider, deli biri.

Bidaha Afrikali stoper alani kulupten ihraç etsinler ibra etmesinler please

Bekledigimiz Stoper bu degildi.Semih ile ikisi tam saatli bomba birbirlerini tamamliyamiyorlar.

kendisini cok begenirim ama bugun xok kritik hata yapti ve macta 1-0 yenik duruma dusmemize sagladi, malesef....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt