bir defa hava topunda pek yok boy 1.84 ,ağır ve önlibero stili var,fransanın en iyi stoperi lafı ise tam komedi gecen yıl chedjoudan iyi en az 10 tane stoper vardı fransada
Saydin mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir defa hava topunda pek yok boy 1.84 ,ağır ve önlibero stili var,fransanın en iyi stoperi lafı ise tam komedi gecen yıl chedjoudan iyi en az 10 tane stoper vardı fransada
fransadan gelen stoperler bize yaramıyor eger talibi varsa chejdunun satılmasında fayda var bundan sonra yabancı stoper alınacaksa ya ingiltereden ya da italyadan olsun.
cris 37 yasinda ve bitik bi halde ayrica yavas bi stoper, Lyon'un CL'de yari final oynayan kadrosundaydi
Chedjou, 28, Dany'nin Chedjou'dan tek ustun oldugu sey hizi, bizim gibi stoperleri orta yuvarlaga kadar ceken ve beklerini rakip cezahasina gonderen takimlarda is yapmasi beklenmeyen bir oyuncu. Hadi bunuda gectim takim kimyasina uymayan bir oyuncu. Bizde Ujfalusi hala oynuyor olsaydi ve semih sakatlansaydi semih yerine alinabilecek bir oyuncuydu. Takdir edin ki Ujfalusi ile Chedjou, Dany ve Semih'in tarzlari bambaska. Bu ayrintilari atlayip yorum yapinca cok sacma oluyo cunku.
Lille taraftarinin hala en sevdigi isimlerden birisi, Fransa'da cok iyi pazari var dilersek satabiliriz fakat oraya gitmez. Zira Fransa devlet olarak sadece futboldan degil, bi cok bolumde %75 vergi alacak. Zaten Lille'de oynayan 28 yasinda bi Chedjou ekonomik durum olmadan Galatasaray'a gelmezdibu arada keske gelmeseydi der gibi sesinizi duyuyorum aynen, burak ile chedjou transfer hatasidir.
yakinda uyduruk bir futbolcu oldugunu kabul edecekmissin gibi duruyor
Sen Dany'i et hele bi. Fransada mahcup ettiler adami
Ayrica geldigi zamanda 3-4 kez yazmistim tutar ya da tutmaz cok iyi bi stoper dedim. Kalitesinin kotu oldugunu kabul etmem asla. Fakat bizde kademeye girecek oyuncu bile yok. hatirlarsan riera bile ters kademeye giriyodu gecen sene, ne kadar rezil bi defansa sahibiz.
chedjou kendi gorevini yapsa daha iyi olmaz mi? kayserililerden yedigi calimlar, kpenhagli adami kacirisi, akhisar ve juve maclarinda ortalarda bihaber olmasi falan. sirf topla biraz cabuk ve calim atabiliyor diye adami iyi stoper yapma. 10. kez soyluyorum hatta bunu. bruno alvesin yarisi etmez diyodum simdi 10da biri etmez demek isterim
ayrica 2 lafindan biri fransa. gec artik su sacmaligi
cris :redface:
Saydin mi ?
futbolu bilen birisi saydınmı diyene güler bilmeyense saydınmı der ,fransa ligini takip eden birisine sorarsanız öğrenirsiniz..