#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou iyi stoper ama oyun stili bu takıma uymaz

Eboue'ye yaptigi hareketten sonra gönlümü kazanmisti ama sonrasi takim iyiyse Chedjou iyi görüküyor takim kötüyse takimin en sacmaliyanlardan oluyor.Cok basit hatalar yapiyor.Agir kaliyor..Isirmiyor..Agresif oynuyamiyor..Chedjou malesef Lider biri degil.

Kaliteli birine benziyor ama cok iyi bir Stoper degil

Bruno Alves tarzi biri lazim bize

cris 37 yasinda ve bitik bi halde ayrica yavas bi stoper, Lyon'un CL'de yari final oynayan kadrosundaydi

Chedjou, 28, Dany'nin Chedjou'dan tek ustun oldugu sey hizi, bizim gibi stoperleri orta yuvarlaga kadar ceken ve beklerini rakip cezahasina gonderen takimlarda is yapmasi beklenmeyen bir oyuncu. Hadi bunuda gectim takim kimyasina uymayan bir oyuncu. Bizde Ujfalusi hala oynuyor olsaydi ve semih sakatlansaydi semih yerine alinabilecek bir oyuncuydu. Takdir edin ki Ujfalusi ile Chedjou, Dany ve Semih'in tarzlari bambaska. Bu ayrintilari atlayip yorum yapinca cok sacma oluyo cunku.

Lille taraftarinin hala en sevdigi isimlerden birisi, Fransa'da cok iyi pazari var dilersek satabiliriz fakat oraya gitmez. Zira Fransa devlet olarak sadece futboldan degil, bi cok bolumde %75 vergi alacak. Zaten Lille'de oynayan 28 yasinda bi Chedjou ekonomik durum olmadan Galatasaray'a gelmezdi :D bu arada keske gelmeseydi der gibi sesinizi duyuyorum aynen, burak ile chedjou transfer hatasidir.

cris 37 yasinda ve bitik bi halde ayrica yavas bi stoper, Lyon'un CL'de yari final oynayan kadrosundaydi

Chedjou, 28, Dany'nin Chedjou'dan tek ustun oldugu sey hizi, bizim gibi stoperleri orta yuvarlaga kadar ceken ve beklerini rakip cezahasina gonderen takimlarda is yapmasi beklenmeyen bir oyuncu. Hadi bunuda gectim takim kimyasina uymayan bir oyuncu. Bizde Ujfalusi hala oynuyor olsaydi ve semih sakatlansaydi semih yerine alinabilecek bir oyuncuydu. Takdir edin ki Ujfalusi ile Chedjou, Dany ve Semih'in tarzlari bambaska. Bu ayrintilari atlayip yorum yapinca cok sacma oluyo cunku.

Lille taraftarinin hala en sevdigi isimlerden birisi, Fransa'da cok iyi pazari var dilersek satabiliriz fakat oraya gitmez. Zira Fransa devlet olarak sadece futboldan degil, bi cok bolumde %75 vergi alacak. Zaten Lille'de oynayan 28 yasinda bi Chedjou ekonomik durum olmadan Galatasaray'a gelmezdi :D bu arada keske gelmeseydi der gibi sesinizi duyuyorum aynen, burak ile chedjou transfer hatasidir.

yakinda uyduruk bir futbolcu oldugunu kabul edecekmissin gibi duruyor

yakinda uyduruk bir futbolcu oldugunu kabul edecekmissin gibi duruyor

Sen Dany'i et hele bi. Fransada mahcup ettiler adami :D

Ayrica geldigi zamanda 3-4 kez yazmistim tutar ya da tutmaz cok iyi bi stoper dedim. Kalitesinin kotu oldugunu kabul etmem asla. Fakat bizde kademeye girecek oyuncu bile yok. hatirlarsan riera bile ters kademeye giriyodu gecen sene, ne kadar rezil bi defansa sahibiz.

niye ikide bir penalti yapma ihtiyaci duyuyor anlamadim. Biraz zor maçlarda hep kötü performans sergiledi. Pek dengeli bir adam degil. Sagindan solundan geçeni görmüyor. Ön liberodan bozma bir stoper gibi.

Sen Dany'i et hele bi. Fransada mahcup ettiler adami :D

Ayrica geldigi zamanda 3-4 kez yazmistim tutar ya da tutmaz cok iyi bi stoper dedim. Kalitesinin kotu oldugunu kabul etmem asla. Fakat bizde kademeye girecek oyuncu bile yok. hatirlarsan riera bile ters kademeye giriyodu gecen sene, ne kadar rezil bi defansa sahibiz.

chedjou kendi gorevini yapsa daha iyi olmaz mi? kayserililerden yedigi calimlar, kpenhagli adami kacirisi, akhisar ve juve maclarinda ortalarda bihaber olmasi falan. sirf topla biraz cabuk ve calim atabiliyor diye adami iyi stoper yapma. 10. kez soyluyorum hatta bunu. bruno alvesin yarisi etmez diyodum simdi 10da biri etmez demek isterim

ayrica 2 lafindan biri fransa. gec artik su sacmaligi

chedjou kendi gorevini yapsa daha iyi olmaz mi? kayserililerden yedigi calimlar, kpenhagli adami kacirisi, akhisar ve juve maclarinda ortalarda bihaber olmasi falan. sirf topla biraz cabuk ve calim atabiliyor diye adami iyi stoper yapma. 10. kez soyluyorum hatta bunu. bruno alvesin yarisi etmez diyodum simdi 10da biri etmez demek isterim

ayrica 2 lafindan biri fransa. gec artik su sacmaligi

hatasi yok demiyorum, bizde iyi oynadigi maclar bi elin parmagini gecmez. Benim guvenim sadece baska bi takimda izlemis olmak. Mesela goz onunde bulunduralim ilkay'i dortmund'da izliyoruz iyi guzel adam, bize gelse ve burda dokulse adam kalitesiz olmaz sonucta CL finalinde fistik gibi bi oyun ortaya koymus halada o seviyede oynayabilen bi oyuncu, ayni seyi nuri tr milli takimi-almanya kariyeri olarak ele alabilirsin. Yoksa ben nerden bilebilirim o kadar iyi bi stoperin bizde bazi maclarda dokulebilecegini ve puanlar kaybettirecegini?

yinede kendisinede hak vermek istiyorum ne sol bekin sol bek, ne yanindaki partnerin partner, nede sag bekin bek gibi. cani isterse oynuyor. Ortasahan bitik halde zaten. Cok daginik bi takimimiz var. Stoperlerinde insan oldugunu dusunursek her gelen topta eni sonu hata yapacaklardir. Koru korunede savunmuyorum dikkat ettiysen senin dany'i savundugun gibi. hayatimda izledigim en kotu sezonudur heralde. Kopenhag'daki adam kacirisina gelince 3 oyuncumuzun arasinda 2 kopenhagli var. 2 sinin pesinde kosanda Chedjou, diger ikisi selcuk ve semih oldugu yerden pozisyonu izliyolar. fakat onlar sucsuz :D

ya zaten senle bu konuda anlasamayiz ama yinede soylemek gerek bunlari

Chedjou iyi çocuk da çevresi kötü

Saskin_maymun_c3519.jpg

türk olmadığı için hala medet umanlar var adı chedju değil kamil olsa idam fermanını yazmışlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt