#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen yıl 20 maçını izlediğim adamın kesinlikle chedjou olmadığını anladım.

Kendisi hakkında yıkıcı eleştiri yapmak istemiyorum. Yanındaki arkadaşlarının kalitesi kendisinden düşük, o da lider vasıflı bir oyuncu olmadığı için diğerlerine uyum sağlıyor.

Bu çok da beğendiğim anlamına gelmez, orası ayrı. Çok daha iyisini hayal etmiştim.

Chedjou avrupanin en iyi stoperiyse bende dünyanin en iyisiyim, bu adam yüzünden irkci oldum ya, yemin ediyorum etrafimi yumruklatti

Hiçbir ekstrası olmaz mı 6,8 milyonluk bir stoperin? Bırak bizim savunmayı güçlendirmeyi, rakibin hücumlarını güçlendiren bir adam bu. Yaptığı saçmalıklar, komediler bini aştı. Birazcık bile piyasası varken elden çıkarılmalı, bu nedir ya. Daha da savunmanın herhangi bir hattına Afrikalı alınmamalı. Hatta hiçbir bölgeye Afrikalı alınmamalı.

Chedjou berbat işler yapıyor bende hiç beğenmiyorum ancak şu takımda asılacak en son adamlar stoperler bence sağ ve sol beklerin inanılmaz kademe hataları alanlarını boş bırakmaları yüzünden stoperler berbat gözüküyor.Atıyorum Sola kolarov sağa gökhan gönül'ü koy mesela savunmada ciddi düzelme olur zaten kanat oyuncularımızdada sıkıntı var top sürekli bizim sahada çalım atacak top tutacak adam yok sürekli top bizim sahada olduğu için savunma kevgire dönüyor Rakip Real Madrid bide adamlar kapalı savunmaları açmayı iyi biliyor hemen kesiyorlar cezayı takım savunmasını ve hücümdaki organizasyon eksikliğini sorgulamak lazım bu geçen seneden beri yaşanan bir sorun herkes bireysel takılıyor..

bu adam çok kötu kısa ve net.dahada yası 28 ken hıç oyalanmadan az bır zararla satmalıyız.

Biz bugun Sampiyonlar Ligi'nde bir Lille seviyesine dusmediysek, bu Galatasaray'in isminin buyuklugundendirr. Yoksa bizi asagi seviyelere cekecegi cok belliydi. Biz basariyi hep etrafina hakim dominant stoperlerle yakaladik.

Keske yerin dibine kadar girip yanilsaydim da, Galatasaray gercekten lanse edildigi ve abartildigi kadar ust duzey bir stoper kazanmis olsaydi. Ujfalusi'nin bile Sampiyonlar Ligi icin yetersiz olacagini dusunurken, yerine gelen adamlar; Dany,Cris,Chedjou. Hepsini ustuste koysan Urfali'nin kestirdigi saclari etmez.

Degil Madrid, uzay takimi da olsa bu denli madara olmamali Galatasaray'in defansi. Biz boyle vasifsiz adamlari izleyerek buyumedik. Ama boyle yaslandirmaya niyetliler anlasilan. Umarim Mancini devre arasinda ciddi bir temizlige gider ve gercek Galatasaray'in tohumlarini ufak ufak da olsa ekmeye baslar.

geçen yıl 20 maçını izlediğim adamın kesinlikle chedjou olmadığını anladım.

Sorun Lille'in kadro yapisinda. Orta saha da defansa yardim eden iki oyuncu ile oynuyorlar, Mavuba+Balmont. Wolfsburg'u rezil eden adam Kjaer bugün banko oyuncusu. Lig'te adamlar 4 gol görmüs kalesinde yanilmiyorsam. Olay budur.

Takim savunmasi cok ama cok önemli. Bunu ilk uygulayan ülke italya dir. Simdi her üst düzey takim uyguluyor.

Ben Fatih Terim transferi olduğunu düşünmüyorum.Zaten her zaman Zan/Semih/Dany üçlüsünden ikisini oynatıyordu.Tulun koşa koşa gidip aldı.Ayagı çok iyi baska bir özelliği yok.

Hiç güven vermiyor bize daha farklı stoper lazım.

Hiçbir ekstrası olmaz mı 6,8 milyonluk bir stoperin? Bırak bizim savunmayı güçlendirmeyi, rakibin hücumlarını güçlendiren bir adam bu. Yaptığı saçmalıklar, komediler bini aştı. Birazcık bile piyasası varken elden çıkarılmalı, bu nedir ya. Daha da savunmanın herhangi bir hattına Afrikalı alınmamalı. Hatta hiçbir bölgeye Afrikalı alınmamalı.

Aynen takımda ne kadar az Afrikalı olursa o kadar iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt