#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gidecek anladıkda 16 milyon euroyu aslolan Galatasaray diyen adam verecekmi ???

16 ? . 6 Milyon o da, Bülent Tulun da o kadar para var mıdır bilmem.? Aslolan Galatasaray dediğini de sanmıyorum. Bahsettiğiniz Terim olduğu aşikar da o da zaten futbolcudan iyi anlayan bir T.D değil, ama Chedjou 1. tercihi de değildi.

Bizim takım savunmamızın sanılan kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Evet eksiklerimiz yok değil, var. Ama lig için fazla bile savunma yapıyoruz sayılır. Ama bugün yediğimiz gole bakıyorum aklım almıyor, 5'li defansın arasına bile adam sarkıyor ve bölgesini boşaltan yine Chedjou.

Bunların hepsini bir kenara bırakıyorum. Benim Chedjou'da sevmediğim olay, yıldırıcı olmaması. Tamam takım savunmasında hatalar yapabiliriz, her takım illa ki bir yerde fire verir. Ama bu tip durumlarda da artık stoperlerin bir fark yaratması lazım.

Chedjou 1'e 1 kaldığında ben biliyorum ki kesin çalım yiyecek. Top önünde sektiğinde biliyorum ki bir saçmalık yapacak. Yani güven vermiyor, çevikliği yok, kritik bir müdahalesi yok, pozisyonunu devamlı kaybediyor. Oyun falan da kuramıyor. Bir artısını görmek için çabalıyorum ama yok. Bunu söyleyeceğimi hiç sanmazdım ama keşke bu oynayacağına Dany oynasa. İlla bir yabancı kullanacaksak Dany'i bu adama tercih ederdim. Ha o da pozisyonunu devamlı kaybedip saçmalıyor ama en azından 1'e 1'de ezilmiyor rakibine.

16 ? . 6 Milyon o da, Bülent Tulun da o kadar para var mıdır bilmem.? Aslolan Galatasaray dediğini de sanmıyorum. Bahsettiğiniz Terim olduğu aşikar da o da zaten futbolcudan iyi anlayan bir T.D değil, ama Chedjou 1. tercihi de değildi.

Bülent tulun büyük faciadır ama 20 milyon euroluk oyuncu isteyim sonrada ikinci sıraya chedjouyu sokan adamda terimdir!!!!! net....

tulunun faciası rieradır..

terimin amrabat,dany,cris,sercan,yiğit vs vs..

Bülent tulun büyük faciadır ama 20 milyon euroluk oyuncu isteyim sonrada ikinci sıraya chedjouyu sokan adamda terimdir!!!!! net....

tulunun faciası rieradır..

terimin amrabat,dany,cris,sercan,yiğit vs vs..

Riera'yı terim istedi. Cris, Chedjou falan bunlar Tulun'un işleri. Sercan, Yiğit, Amrabat, Dany'i Fatih Terim istedi doğru. Ama aynı hoca Shaqiri, Podolski, Arda gitmesin, Arda alınsın da istedi.Alper Potuk ,Melo'yu kimse istemezken kiralatan, 2.sene zorla aldırtan da oydu

Bu işte mutlak suçlu aramak yanlış olur.

Riera'yı terim istedi. Cris, Chedjou falan bunlar Tulun'un işleri. Sercan, Yiğit, Amrabat, Dany'i Fatih Terim istedi doğru. Ama aynı hoca Shaqiri, Podolski, Arda gitmesin, Arda alınsın da istedi.Alper Potuk ,Melo'yu kimse istemezken kiralatan, 2.sene zorla aldırtan da oydu

Hoca, Chedjou'yu çok istediğini, hatta geçen sezonun devre arasından beri ısrarla istediğini kendi ağzıyla söyledi.

İstanbul'a gelince kebaba baklavaya vermiş herhalde kendini. Kıçını çeviremiyor.

efendi gidecek anladıkda ,hadi bonservisi unutalım çöpe atalım ama bu futbol garabetine kimse yılda 2 küsür milyon Euro vermez!!! buna cebimizden toplam 16 milyon Euro harcamadıkça bir yere kıpırdanmaz bu adam!!! ondan sonra neymiş efendim aslolan Galatasaraymış,yersen!!!

İki çift lafda o yıllığı veren yöneticilerine etsene..Ulan varya yatacak yeriniz yok.

Fatih Terimin futbolcu analizi iyi değil ve doğal olarak transferde başarılı diyemeyiz.

En büyük hatası yüksek bonservisli oyuncu alımından kaçıp daha ucuza gidiyor. Futbolcudanda anlamadığı için zaten bonservis olarak ya elinde yada düşük oluyor ve sonuçta çok ciddi kadro yetersiz oyuncularla doluyor.

Ama stoperde mesela ilk birinci tercihi chedjumu bilmiyoruz. Hatta yönetim ne kadar bütçemiz var diyor.Sana yönetim maddi anlamda ne kadar güven veriyor.

Bırakın güveni kuyusunu kazan bir yönetim çıkıverdi.

Trasferlerde Fatih Terimin en kızdığım noktası danışmaması. İşte beceremiyorsan Galatasarayın menfeati için danışacaksın. Ama bu yolu seçmediği için çok yaralar açtı taraftarda.

uydurmayın cris ve chedjou terimin transferleri (not : tulun terimdende kötü bir transfercidir)

Valla benim sabrım bitti artık ki Chedjouyu tanıyan biri olarak. Yollansın yerine taş gibi bi İtalyan Alman stoper alalım

yahu tuluna en cok eleştri yapan benim ama adamın kimi transfer ettiğini bilirimde fakat chedjou ısrarla terim tarafından istenmişdir aynen amrabatta olduğu gibi..

Değildir. Evet istemiştir. ancak verdiği listede ismi olanlardan biri. Tulun bunu almıştır. Chedjou Dany olduğu için kötüdür. Yönetim solbek yerine Sneijder önceliği yapacağına defansa adam alsaydı. hani ters psikoloji. Terim'e güvenmiyorlar vs...diyorlar. Bu konuda da br önlem alsaydı. Neyse. Mancini'de kendi transferlerini yapacak. Kötülüğünü istemem ancak o da hata yapabilir. O zaman kim nereye sallayacak göreceğiz.

Riera Başkan'ın "bizzat" transferidir. Terim ile uzaktan yakından alaksı yoktur. Chedjou ve Cris Tulun ancak Terim Chedjou'yu istedi. İlk sırada değildi ama istedi. Bunu kendi de dedi. Chedjou haberleri çıktığında. Amrabat, Shakiri ile aynı listede idi. Diğerleri olmayınca (Podolski dahil) bu alındı. Alınması için Albayrak ısrarcı olmuştur. Yiğit net bilgi yok. FT istemişte olabilir.

Arda gitmemesi için Tulun ve Başkan ile kavga etmiştir bu doğru. Alper için son ana kadar ısrar etti. Parası artıp katakülle yapınca Es-es iptalini de istedi haklı olarak. Melo FT'nin transferidir önceden de sonradan da. Engin'de öyle. Ceyhun, Tulun transferidir mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt