#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hatalari var, ama sabri adami hep yalniz birakiyor, dün maca bakiyoruz, melo felan hic oralari kapatmiyor, sabri sag bek gibi yerinde olmuyor, hep gec geliyor.

1474530_662584937133538_1046168782_n.jpg

hatalari var, ama sabri adami hep yalniz birakiyor, dün maca bakiyoruz, melo felan hic oralari kapatmiyor, sabri sag bek gibi yerinde olmuyor, hep gec geliyor.

Melo olmasa tamamen kevgire döneriz bence çok formda ve her zaman yerinde Melo. Chedjou istenilen seviyede çıkmadı belkide henüz alışmadı bilemiyorum.

Olay budur. Ben bunu sezonun ilk macindan beri yaziyorum. Beklerimizin ne yaptigi belli degil. Bir stoper icin cok büyük dezavantaj beklerin defansif olmamasi. Melo da kapatmiyor oralari dogru, ama o hangisini yapsin. Adam Selcuk'un defansif görevini yapiyor ayni zamanda.

İyi oyuncu, iyi karakter ama Semih'le uyum içinde pek olamayacaklar gibi. Piyasası düşmeden en az zararla elden çıkarılmalı.

Ligue 1 de isim yapmış olarak, bu fiyata alınmış olmasa da sözgelimi Danimarka-Norveç liglerinde Avrupayla tanışmış bir oyuncu olarak 500 bin gibi bir rakama alınmış bir adam olsaydı; şu anda en hararetli savunanlar başta olmak üzere bütün forum Tulun' a filan bela okuyor olurdu (Bir kesim olumsuz hiçbir şeyi Terim' e kondurmaz, malum), ''CL takımına bunu mu müstehak gördün?!'' diye...

Pozisyon almasını beceremiyor, çok hamleli de sayılmaz, net kötü bir tercih oldu, nerde ''Big Chieff'' nerde bu?...Stancu nun yanından geçişini sadece izledi bizler gibi, son maçta yenen golde de Semih saçmalamadan önce yanından top geçerken uyurgezer gibiydi, bütün ilk yarı boyunca Egemen böyle bariz iki hata yapmamıştır, acı ama gerçek...Birkaç çokbilmiş dalga geçsin diye söylüyorum bunu da, mutlu olurlar kendilerince...

adamın yaptığı saçma sapan hataları sabriye yada semihe yüklüyorlar hadi 1-2 neysede adam tank gibi arkasını dönene kadar atı alan üsküdarı geçiyor bu adamdan umutluyduk baya ancak uzun dönemde çok başımızı ağrıtır

evet bir savunmacıya göre teknik hatta libero bile rahat oynayabilir ama stoper adam agresif yıpratıcı olacak bu adamda o yok

Yanındaki adamlar iteledi fener maçında yoksa bilekle kayıp vurmaz topa ya semih ya da başka birisi iteledi

chedjou-penalt%C4%B1-derbi.jpg

Kimse hata yapmiyor demiyorki. Ama savunmamizim kötü gidisati Chedjou'dan kaynaklanmiyor. Tam tersi belkide yine defansif anlamda o 4lü arasi en cok is yapan Chedjou.

Ya ben oyuncu hata yapmaz demiyorum yanındakileri suçlamak nedir onu çözemedim belkide en iyisi olacak ama hatalıysa da yanındakiler değil chedju sorumludur

8 defans oyuncumuzda birbirinden beter. Puanlama yapacak olsam 5 üzerinden sadece Chedjou'ya 2 puan verirdim (oda en yüksek puan)

Bize iyi defanslar gerekiyor..

Şu anki stoperler içerisinde Gökhanla birlikte banko 11'e yazacağım oyuncu. Yabancı sınırı olmasa tabii.

Toparlayacaktır. Güveniyorum kendisine.

savunma oyucularına yüklenmeyi bırakın artık ya, saçma sapan elelştiriler çoğu. tiago silvayı getirin, yanında bi maç semih, diğer maç gökhan, bi diğer maç dany oynasın. sol bekte bi maç hakan, diğerinde riera, arada sabri ve dany oynasın. sağ bekte eboue oynasın, sabri oynasın, kalede 3-5 maç erayı koyun oynasın. tiago silva 2 aya kalmaz böyle kötü stoper mi olur diye hedef tahtasına oturtulur.

savunma yapmanın altın kuralı istikrar istikrar istikrar. şu yabancı sınırı varken ve mecburen savunmadan 2-3 türk oyntacakken sistem, savunma bilmeyen türk oyuncuları varken kim gelirse gelsin olmaz bu iş. umarım mancini yabancı sınırını da göz önünde bulundurarak artık sabit bi 11 yapar da savunma oturur yerine.

şimdi kalitesiz oyuncu ile savunma mı kurulur diye eleştirenler olacaktır, önce bi 11ini oturtursun, sistemini kurarsın, sonra gerçekten kaliteli olmadığını görürse hoca yenisini ister zaten. ama biz ikide bir hoca değiştirdiğimiz için en kral oyunculara ikinci sınıf muamelesi, en kariyerli hocalara sıradan muamelesi yaparak kendimiz kaybediyoruz. 10 sezonda şampiyonlar liginde 1-2 kere gruplardan çıkabilen takımlar, 10 sezonda bir avrupa şampiyonası-dünya kupasına giden milli takımlar.

savunma oyucularına yüklenmeyi bırakın artık ya, saçma sapan elelştiriler çoğu. tiago silvayı getirin, yanında bi maç semih, diğer maç gökhan, bi diğer maç dany oynasın. sol bekte bi maç hakan, diğerinde riera, arada sabri ve dany oynasın. sağ bekte eboue oynasın, sabri oynasın, kalede 3-5 maç erayı koyun oynasın. tiago silva 2 aya kalmaz böyle kötü stoper mi olur diye hedef tahtasına oturtulur.

savunma yapmanın altın kuralı istikrar istikrar istikrar. şu yabancı sınırı varken ve mecburen savunmadan 2-3 türk oyntacakken sistem, savunma bilmeyen türk oyuncuları varken kim gelirse gelsin olmaz bu iş. umarım mancini yabancı sınırını da göz önünde bulundurarak artık sabit bi 11 yapar da savunma oturur yerine.

şimdi kalitesiz oyuncu ile savunma mı kurulur diye eleştirenler olacaktır, önce bi 11ini oturtursun, sistemini kurarsın, sonra gerçekten kaliteli olmadığını görürse hoca yenisini ister zaten. ama biz ikide bir hoca değiştirdiğimiz için en kral oyunculara ikinci sınıf muamelesi, en kariyerli hocalara sıradan muamelesi yaparak kendimiz kaybediyoruz. 10 sezonda şampiyonlar liginde 1-2 kere gruplardan çıkabilen takımlar, 10 sezonda bir avrupa şampiyonası-dünya kupasına giden milli takımlar.

Savunma yapmanin altin kurali takim savunmasi aslinda. Ama katiliyorum.

takım savunması adam savunması falan hikaye yarım sezonda hala güvenimizi kazanamadıysa bu adamda sorun vardır kontra oynayan takımlara karşı çok büyük bir zaaf bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt