#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim'in bir başka kazığı şu adamın çöplerinden bir an önce kurtulalım artık

topla çıkışları

pasları falan iyi de

rakip hücum ederken uykuya dalıyor, agresif hiç değil

Çeptalk

ne oldu la hani fransanın en iyi stoperi seçilmişti laf ettirmiyodunuz 1 kere izlememenize rağmen...çöp geldi çöp gidecek

bu forumun ilk sayfaları incelensin , bu adam geldiğinde dedik ,bu herif ağır bir balon diye, motor sanat terk kişi tarafından devasa bir zarar uğratıldık keza bu adam defans oyuncusu falan değil ve buna değil 7 milyon Euro 500 bin Euro verilmez..

bu forumun ilk sayfaları incelensin , bu adam geldiğinde dedik ,bu herif ağır bir balon diye, motor sanat terk kişi tarafından devasa bir zarar uğratıldık keza bu adam defans oyuncusu falan değil ve buna değil 7 milyon Euro 500 bin Euro verilmez..

Alakası yok. Adama devamlı hücum oynayan, defansı orta sahada kuran bir takımın defansı değil dersen anlarım. Geriye yaslandığımız maçlarda çok iyi oynadı kendisi. Tipik bir defans. Bize fazlası lazım. Bu bir gerçek.

her şeyi geçtim sırtına yük mü bağladılar olm kıçını çevirene kadar mevsimler geçiyor,

ters kademe yok

Not:bugüne kadar chedjou yu savuna biriydim

Top ıskalıyor,adam kacırıyor,nerede duracagını bilmiyor...

Cok üzülüyorum...

Çok kötü malesef ve şu bir gerçekki semih yanında iyi biri varken çok iyi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi oynadığı tek bir maç hatırlıyorum ; içeride ki Kopenhag maçı. Yarım sezon yattı yani.

Ofsaytı güzel bozuyor ama Allah için, hakkını verelim şimdi.

Yalnız iyi kazık yedik hem de baya bir kazık yedik .

Madem olmiycak değeri düşmeden satılsın

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou lider bir oyuncu değil, o da yanında lider birini arıyor bizde öyle biri yok malesef.Biz Chedjou yerine büyük oynayıp Terry, Vidic tarzı bir adam alacaktık.Yani onlar olmasa bile o tecrübede biri, tıpkı Ujfa örneğinde olduğu gibi savunmada liderlik yapabilecek, tecrübeli bir stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt