#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yarı kötü, ikinci yarı biraz daha iyiydi. Oyunu geride kabul ettiğimizde Chedjou daha iyi gözüküyor fakat ileride tuttuğumuzda kontrataklarda çabuk geçiliyor yavaşlığından dolayı. Kötü oyuncu değil ama hücum futbolu oynayan bir takım için uygun defans değil gibi gelmeye başladı bana.

Iki kez durduk yere sacmaladi, gereksiz adeta. Hem elle almasi hem sari kart.

Ama onun disinda iyi oynuyor. Önyargi ya devam.

Bu nasıl bir mesajdır böyle. Hem bir stoperin yapmaması gereken çok ciddi iki hatasını sayıyorsun, hem de önyargıdan bahsediyorsun. Lig'in 5. haftasını oynamıyoruz, önyargı dönemi çoktan bitti.

Maça gelirsek, ilk yarı rezalet ikinci yarı bir pozisyon haricinde iyi oynadı kanaatindeyim. Ama hiçbirimize güven verdiğini zannetmiyorum.

Defansın gol atmasını özlemişiz. :) 2 golü oldu ligde sanırım. :)

Severim kendisini, ama bize daha class topcu lazim. Vidic 10 numara transfer olur

Bunu diyeceğimi hiç sanmazdım ama Allah Cüneyt Çakır'dan razı olsun. Bir sarı karta ancak bu kadar sevinebilirdim.

dany nin veliahtı. kesinlikle bu takımda işi yok bence. eskişehirin 2 gol pozisyonunda inanılmaz hatalar yaptı. bizim kalitemizde bi stoper değil

defansta hic güven vermiyor

bugün yine ceza sahasinin önünde eliyle oynadi topu

her an basimizi yakacak diye korkuyorum

neco'nun bos bir sekilde kalemizin önünde kafaya vururken de öyle izledi adamini tutmadi

burdisso'yu almamiz cok iyi oldu valla

gereksiz bi pozisyonda elle oynadı... cezalı duruma düştü neyse burdisso oynar haftaya da... hala uyum sağlayamadı benim görüşüm... dany gibi el bombası

Chedjou herhalde akıllandı.Burdisso ile değişmeli oynarlar.Geçen sene 6-7 tane gol attı.Kötü olmasına rağmen 2 gol ve 2 topuda direkten döndü.Aynı şekilde Burdissoda öyle 2si oynarsa bolca duran top golü atarız.Bugün Balta ile oynayınca çok adam kaçırdılar.Burak gibi adam olsa bolca pozisyona girerlerdi.

Seneye ilk gonderilmesi gereken adam.Ingilizler almaz o kadar salak degiller orda maskara olur iyice ama ben Monaco'dan umutluyum,onlra kakalayabiliriz.Yapacaklar bize bi kiyak boru degil franklerin en iyi stoperi versinler 5 filan.

Aşırı kötü. Sarı kart görüp haftaya cezalı duruma düştüğü için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt