#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım, tutunamamış hali mi 2.6 milyon etmiş?...Toulouse şimdiki en iyi stoperini de verir muhtemelen, o paraya...Antep başkanı ''3 milyonun bile altında bir bonservis ödedik, müthiş bir stoper'' diye övmüştü, Avrupa piyasasını bilenlerinde beğendiği bir transferdi, o zaman için...Niye kasıyorsan, 4. lig filan diye?...Uzatmazsan sevinirim, hiç umurumda değil Dany...

Toulouse transfer yaparken hata yapmış işte enayi Antep'e daha da büyük kazık atmış 5. lig topçusu için. Nesi anlaşılmıyor. Bizde böyle kazık yiyoruz arasıra en yakın örneği Salih Dursun transferi. Umrunda değilse

Canlı bomba gibi her an penaltı yapacak kart görecek potansiyeli var bir türlü güven vermiyor sezon sonu yollar ayrılacak

O elle oynaması neydi öyle.Fb maçında yaptırdığı penatı gibi batıracaktı takımı.

Macin tekrarina bakiyorum da, bu adamin nesini begenmiyorsunuz cidden merak ediyorum. Dikine verdigi sert ve duzgun paslar basli basina klas ve takim oyunu icin onemli katki. Herife en gicik, sektirmeli toplar atiliyor, rahat duzeltip pasini veriyor, bir kere teknigi bir defansci icin cok iyi. Kacirdigi veya tutamadigi forvet ise simdiye kadar gormedim, ne Tevez, ne Lloriente, ne de bugun Bienvenue. Bu adami elestirenleri anliyamiyorum.

Anadolu takimlarinda takilan Afrikalilar bundan cok daha iyi Sonko,Mabiala,Akaminko ilk aklima gelenler.Onlarda da oluyor hafif dengesizlik ama atletler,mucadele ediyolar,tekmeye kafa sokuyolar gerektiginde rakibi yiyolar..Bu masallah Afrika kralinin sarayda buyumus kizi gibi aman ustum kirismasin,tozlanmasin der gibi top oynuyor..

Monaco iyidir sene sonu kakalamak lazim..

Ne anlatiyorsun Burak ya? Kim hangi Avrupa neyi begenmis. Antep baskaninin övmesi kimi baglarmis?

Pahalı bir bedel ödenmesine rağmen o paranın karşılığını veren bir transfer olarak değerlendirilmişti, o zaman için...Aksine bir görüş bildiren de çıkmamıştı...

Dany ile Amrabat transferlerini bir tutmak hata olur;

Dany ederinin belki 1.5 katına alınmıştır, takımda sürekli oynama potansiyeli vardı...Geçen sezon iyi maçları da vardı aslında...Sebebi ne olursa olsun bu sezon başarısız oldu, gitmesi gerekiyordu, gitti...Transfer riski olarak değerlendirilebilir.

Amrabat ise ederinin en az 5 katı fiyata alındı...Tipik bir açık alan oyuncusu olarak pek çok kişi Galatasarayda oynayacak kapasitede olmadığında hemfikirdi...Bu, ''Transfer riski'' tarifine girmez, düpedüz ''Transfer enayiliği'' dir.

Chedjou da yanlış bir tercih olmuştur...Stoperleri hava toplarında ezilen, defans organizasyonuna liderlik yapacak adam arayan takıma Chedjou gibi bir stoper olmazdı, olmayacak gibi de görünüyor...

Chedjou rezil bir stoper fazla savunmayın 2 maç sonra bütün avukatlarını utandırma potansiyeli var

son yillarda gs formasi altinda izledigim en kötü stoperlerden biri. servet, dany, cris bi de bu var. bu tip adamlari bulmak da büyük basari gercekten.

Dany nin yavas versiyonu.

dün kusursuz oynadi diyenleri de anlamiyorum zaten.

topsuz alanda faul, gereksiz yere topu eliyle kontrol etmesi, muslera ile karsi karsiya kalinan pozisyonda hatasi, necatinin pozisyonu, bu hatalari avrupa maclarinda yaparsa cok yakar bizi.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Chelsea maçındaki performansı çok önemli..

Bu sezon oynayacağı en önemli maç onun için.

Gol atmasına sevindim ama hatalarını düzeltmesi lazım konsantrasyon kaybı yaşıyor maç içinde

Necatı ye vurdurduğu elıyle aldığı top maçın içine etmesıne neden oldu

Bildigin bomba adam

1496935_797375273623742_1082593279_n.jpg

Sezon sonuna kadar zamanı var umarım kendini toparlar yoksa sezon sonu yolcu gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

neye göre haftanın en iyi defans oyuncusu seçtiler chedjouyu bilmiyorum ama tahminim hem gol attı hemde gol yemediğimiz için seçilmiştir.

Gol attı diye stoperi haftanın en iyisi seçmek... Kafaları güzelmiş, güle güle kullansınlar.

Gol attı diye stoperi haftanın en iyisi seçmek... Kafaları güzelmiş, güle güle kullansınlar.

Üstelik 3 tane çok büyük hata yaptığı halde.

1.Daha maçın başında elle oynadı sarı kart görmesi gerekirken Cüneyt göstermedi.

2.Nando'nun karşı karşıya kurtardığı pozisyonda pozisyonunu terketti.

3.Necati'nin vurduğu kafa...

Bir stoper için felaket maç çıkardı hemen gol attı diye haftanın stoperi seçmek.Sonra niye Türk futbolu bu halde...

Ama öyle demeyin defansif özellikleri çok iyi :hororr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt