#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veysel Yerine Şeneri alacaktik.Şener isabetli ortalar aciyor izleyen bilir şeneri Tarik gibi ayni defansta biraz sikinti oluyor ama herif isabetli ortalar aciyor.Yaz doneminde cok istedigim kisidir.

Ne yapalım şimdi aylardır maç yapmadı diye hiç maç yapmasın mı ? Ayrıca antrenmanlar ne güne duruyor ? Kaldı ki Prandelli beğenmiş Gökhanı. Bir bildiği var ki almış dimi ?

Ne mi yapalim? Atom parcalamiyoz burada sonucta.
Her kesin kendi pozisyonda oynadigi 4-2-3-1 ile cikalim, galibiyet gelir o zaman. Ha illa macera arayalim diyorsan, sonucuna da katlanacan o zaman. Bu riske girmeye deger mi, bi cl macinda kattiyetle degmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Orta saha muhabbeti nereden çıktı ya. Adam 40 yılın başı stoperde iyi işler yapmaya başladı ne orta sahası Allah aşkına...

tapatalk

Ne mi yapalim? Atom parcalamiyoz burada sonucta.
Her kesin kendi pozisyonda oynadigi 4-2-3-1 ile cikalim, galibiyet gelir o zaman. Ha illa macera arayalim diyorsan, sonucuna da katlanacan o zaman. Bu riske girmeye deger mi, bi cl macinda kattiyetle degmez

Sent from my iPhone using Tapatalk
Riske girmeyelim aynı eskişehirspor maçındaki gibi beraberliğe oynayalım aynen ...

Riske gireceğiz tabii ki. Hep riske girmediğimiz için oluyor bu sonuçlar.

Güven vermiyor bana. Ben sahsen Hakan Balta oynadiginda daha cok rahat oluyorum...
ve Chedjou kadar yavas bir Futbolcu tanimiyorum.

Arkadas simdi size Chedjou cidden güven veriyormu ya.. cok yavas posisyonlarda hep gec kaliyor.. nerenizle izliyorsunuz

Arkadas simdi size Chedjou cidden güven veriyormu ya.. cok yavas posisyonlarda hep gec kaliyor.. nerenizle izliyorsunuz
Balta oynayınca daha rahatım diyorsun ama Chedjou ya yavaş diyorsun.

Balta bi kere bundan çok daha yavaş.

I am the one who knocks!

1-2 maça göre değerlendirmemek lazım. Geldiğinden beri genel performansına bakarsak kötü maçları daha fazladır. Fakat şu an iyi oynuyor. Gerçek performansını ŞL maçlarında ve derbilerde izleriz. Umarım çizgisini bozmaz.

Balta belini döndüremiyor. savunmanin arkasinda top atilinca eyvah diyorum. gecen seneki chelsea macini bi izle istersen. Torres kac kere arkasina sarkiyor Balta nin. bir pozisyonda kirmizi kartlik faulü var hatta. Balta futbolcu felan degil. ayni selcuk ve burak gibi. yillardir bir torpildir gidiyor. anlamadim gitti.

Sahanın en iyisiydi açık ara.
Banada güven vermiyor ama bu sadece daha önceki perfomanslarından kaynaklıyor.
Bu sene bursa ve es es maclarında iyidi, yani son 2 macda.
Kötü olan bu 5+3 systeminde kesile bilecek ilk isim ola bilir. Istikrarda çıkdığında chedjoulardan verim almak mümkün değil bence.

Iyi basladi bu seneye nazar degmesin.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezona Muslera ile birlikte en hazır başlayan isim

Formdayken oynatılması lazım

Adam transfer oldugundan beri ilk defa peşpeşe 5 -6 maç (hazırlık maçları dahil) ilk 11 başladı. Böyle oluncada kalitesini gösteriyor...

Yarın bir gol yesek hemen burdakiler başlar yine çöp diye.
Adamların bilinçaltına işlemiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt