#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 golde hatasi daha büyük resmen calimi yiyor orda, herkes semihe kiziyor ama ilk hatayi yapan chedjou.

Sercan gibi bir yetenek fakirinden o calımı yiyorsa net olarak vasat defanstır.

Çözemedim kendisini bazı maçlar müthiş, bazı maçlar vasat ve kritik hataları var.

o şansı rakibe sen yaratıyosun ama... hamleyi adama doğru değil tersine yapsa top farklı yere giderdi...
Ben burda futbolcuda hata göremiyorum orda futbolcu basıyor zeminde berbat uzaklastırym diyor orda 2 seçenek var rakibe çalım atmak yada uzaklastrmak cünki top 2 sinin arasına düşüyor ve zeminde kötü olduğundan şans ta yannda olunca kalemizde golü görüyoruz.

Her stoperden her maç kusursuz oynamasını bekleyemezsiniz. ALLAH aşkına dünya üzerinde hiç hatasız oynayan bir stoper varsa bize de bildirin. Vincent Kompany bile her maç ne çalımlar yiyor, sizi anlamak çok zor.

Siyahi stoperlerin karakteristik özelliklerini taşıyor chedjouda. Bir maç müthiş,bir maç berbat oynayabiliyor. İstikrar denilen birşey yok.

Şimdi izledim golü, ben de inanılmaz bir hata yaptı sanıyorum.Sercan zaten ayağına hakim bir futbolcu gayet akıllıca bir hareketle Chedjou'yu atlatmış.Sanırım yeteneksiz forvet izlemekten rakip forvetlerin çalım atabilmesi falan garip geliyor.

Aynı pozisyonda Sercan yerine Burak'ı koyun Chedjou yine aynı yere kaysın ve pozisyonun devamını hayal edin...

tapatalk

Her stoperden her maç kusursuz oynamasını bekleyemezsiniz. ALLAH aşkına dünya üzerinde hiç hatasız oynayan bir stoper varsa bize de bildirin. Vincent Kompany bile her maç ne çalımlar yiyor, sizi anlamak çok zor.

Anlatamazsin, baksana 2. gol de bile hatasi var deniliyor. Top adama carpmis, dönmüs ve gol olmus, ama hatali Chedjou. Bu ülke den cacik olmaz. Ne futbolu yönetenler nede taraftarlar futboldan anlamiyorlar. Hep yanlis acidan bakiliyor cogu olaya, yanlis kisilerin kellesi gidiyor.

Ne olursa olsun ligde yabancı kontenjanı nedeniyle chedjouyu kullanmamalıyız.Bu yüzden ileriye burak gibi adamı koyup pandevi oynatamıyoruz.

Kim ne derse desin. Bu adam ön libero. Hem de oynarsa ligin en iyi ön liberosu olur, bu kadar net.

10698489_811031008955596_3936312932423440794_n.jpg

Allah Allah Balıkesir maçındaki performansı mı eleştiriliyor? Arkadaşım o maçta iyi olan bir isim varmıydı bizim takımda.Harikalar yaratan Muslera bile kendisine gelen iki topu gol olarak çıkardı kalesinden.Şüphesiztakımın en iyisi Chedjou'dur.Hele ki geçen sene istikrarsız defans kurgusundan sonra bu adam bu sene bizim velinimetimiz olacaktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt