- 11 Kasım 2012
- 14.153
- 4.015
- 1.328
Maçı vermek için baya çabaladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futboldan bi haber olduğunu anladık tamam.teker teker alıntı yapmaya gerek yok,şu pozisyonda bile adamını kaçırmadı diyenlerle futbol sohbet etmeye gerek yok.
Olurmu canım stoper dediğin sıfır hata ile oynayacak Ronaldo, Messi ve Robben gibi oyunculardan bile çalım yemeyecek.Buda gitsin artik, Stoper o kadar kolay calim mi yer arkadas ? Cahil - Terry ikilisi 1 tanesi calim yedigini gordunuzmu ?
Ben oyle birsey mi dedim? Chedjou - Semih ikilisi her mac en az 10 tane calim yiyor, Stoper olarak bu kadar calim yiyeceksin oo oo isimiz var.Olurmu canım stoper dediğin sıfır hata ile oynayacak Ronaldo, Messi ve Robben gibi oyunculardan bile çalım yemeyecek.
Yok en az 31 çalım yiyorlar. Abartmadan yorum yaz.Ben oyle birsey mi dedim? Chedjou - Semih ikilisi her mac en az 10 tane calim yiyor, Stoper olarak bu kadar calim yiyeceksin oo oo isimiz var.
herneyse iste, GS gibi bir takimda oynayip bu kadar basit calim yemiceksin arkadas, sadece chedjou degil semih'de basit calimlar yiyor.Yok en az 31 çalım yiyorlar. Abartmadan yorum yaz.
kesinizsatiniz