#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teker teker alıntı yapmaya gerek yok,şu pozisyonda bile adamını kaçırmadı diyenlerle futbol sohbet etmeye gerek yok.

Sezon basindan beri ilk kez böyle rezil gördüm Chedjou'yu. Alkollü gibiydi resmen. Semih'e ayak uydurmaya basladi iyice..

bugün kötüydü ama hala en iyi stoperimiz. hemen bir maçla gömenler de açıp kafa gollerini ve cl deki asistini izlesinler. semih futbol hayatının sonuna kadar chedjou nun sırf bu seneki skora katkısını yapamaz

1-Ched stoperde sadece zarar
2-Melo'nun yerine ön libero'da denensin, Melo'da ön liberoda zarar.
3-Duran toplarda büyük silah. Bugün kullandıgımız hemen her duran topta tehlike yarattı. İlerleyen haftalarda skora ciddi katkılar sağlayacaktır ama stoper oynatılmaya devam ederse takıma ciddi bir potansiyeldede gol yedirecektir, tek basına degil tabi, kankası semih ile.

saatlı bomb.her an takımı yakabılır.genelolarak görusum bu.bu maca özel degıl.semıhle ched ıkısıde bızım stoperlerımız degıl.ıyı para da edıyorlarsa 2 sını satıp defans hattımızı yenılemelıyız.

Acaba Koray-Hakan mı yapsak tandemi.

I am the one who knocks!

Buda gitsin artik, Stoper o kadar kolay calim mi yer arkadas ? Cahil - Terry ikilisi 1 tanesi calim yedigini gordunuzmu ?

Neyin kafasını yaşıyor bu millet bu forumda valla bilmiyorum...

Chedjou yu ön libero oynatın diyen adamla chedjouyu tartışıosunuz şakamısınız ?

Goldeki pozisyonda en son suçlanacak adam chedjou iken semih bizim evladımız ya adamı koruyacam diye ne yapacağını şaşırıyor millet...

Tellesin pozisyonunda defans kuralı ki rakip hızlı çıkmışsa birde sen sol kanat oyuncunu öyle kurdun önüne kuzuyu atar gibi o kadar yalnız bırakmazsın bırakamazsın...

Pozisyonu tekrar izleyin arkadaki adamı chedjounun marke ettiğini görmesine rağmen gitmiyor tellese yardıma yanlarında bekliyor.
Adam tellesi geçince gidiyor ki başlı başına hata top çizgiye gittiğinde orada bitse o adam tellesi o kadar rhat geçemicek
neyse hade onu geçdim.

Bizim türk defanslarında bir yanlış var.

Top kornere çıkacağına birak ortalasın ypıyorlar.
Ki semih bunu hep yapıyor. Top bana çarpmasın der gibi adamın önünde o kadar rahat duruyor ki 3.sınıf topçu bile o pası atar.

Bu yediğimiz golün aynısını Anderlechttende yedik. Aynısı 1e1

. Neden bu pozisyonlarla Hakan chedjou 2 lisi varken karşılaşmıyoruz ?

2.yarı aynı pozisyon oldu aynı adam tellesi geçtiği yerde hakan balta bitti topu taca attı sanırım. Gidipde ceza sahasında adam gelsin diye beklemedi.

Chedjou çok iyi stoperdir.
Chedjoudan daha sağlam adamlar ya 15m euro yada chealse de falan oynayan adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt