Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.299
- 7.693
- 2.568
bu adamı ön liberoya koyduk diyelim . Defanstaki uzun topları kim toplayacak ? pısırık koray mı ? hava topuna zıplayamayan semih mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddimisin bro? ne zaman oynamis??takımda ön libero özelliklerine uyan bir tek chedjou var. Chedjou hem iyi kesici hem tekniği fena değil hemde o bölgede baya oynamış.
https://www.youtube.com/watch?v=SE3dHEN3E5IGerisine filan bakmiyor. Hiç bir defans özelligi yok bana göre. Orta saha özelligi daha fazla. Hem orada kafaca rahat oynar diye düşünüyorum. anderleth maçinda topu nasil sürüp adami geçip nasil asist yaptigini gördük.
<3 <3 <3Servet Chedjou gibi teknik degil. 1 pozisyon gösterip güldürme kendini. Ben sadece örnek verdim. Top sürebiliyor. iyi pas verebiliyor. Defanstta bir hatasinin kurtuluşu yok. Şimdi bu mevzuyu kapat yusufcum:38573:
Kafa topu karşılama konusunda iyi olduğunu düşünmüyorum hatta bence bir stopere göre rezil.bu adamı ön liberoya koyduk diyelim . Defanstaki uzun topları kim toplayacak ? pısırık koray mı ? hava topuna zıplayamayan semih mi ?
bu adamı ön liberoya koyduk diyelim . Defanstaki uzun topları kim toplayacak ? pısırık koray mı ? hava topuna zıplayamayan semih mi ?
Koray hakkında en doğru tanımı yapmışsın bravobu adamı ön liberoya koyduk diyelim . Defanstaki uzun topları kim toplayacak ? pısırık koray mı ? hava topuna zıplayamayan semih mi ?