#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11356422_928768760479034_634553972_n.jpg

galatasaray
Aurelien Chedjou, şampiyonluk için verdiği sözü tuttu ve saçlarını sarı-kırmızıya boyattı. #Galatasaray

tam armut ya. insallah satarız. yerine sivok'u bile alsak daha fazla katkı sağlar.

Takımı güzel sahipleniyor, güzel kafa vuruyor da yaptığı pozisyon hataları yüzünden bir ton gol yedik CL'de ve ligde.. Bence iyi bir teklif gelirse satılabilir, Semih-Chedjou hiç güven vermiyor bana.

aradığımız orta saha stopede harcanıyor, Chedjou defansif orta sahadan devşirme zaten orjinal mevkisinde oynamalı.

Gitmesi gereken ilk adam malesef
Sempatik adam karakteri falan iyi ama YETERSIZ

kimse almaz ama bu duruma ragmen yinede bi stoper almaliyiz!

Son düzenleme:
Chedjou: Galatasaray'da bana şans verirlerse orta saha'da oynamayı çok isterim ama Selçuk, Melo & Hamit var önceliğim sahada kalmak.

orta sahada oynama istegiynen yanip tutusan stoper mi olur

hali saha gibi

zaten stoperde isi yok da firsat bu firsat orta sahaya kaydirilabilir

Orta saha oynamasına sıcak bakmıyordum ama Melo giderse denenebilir.Ayrıca kaleden ne kadar uzak durursa o kadar iyi.

Son düzenleme:
Bu herifin anlayamadığım bir huyu var. Rakibin oyuncusu 0'a iniyor örneğin ve rakibin forveti ceza sahası içinde bekliyor, belliki ortalayacak penaltı nktasına doğru, adam da kaçıp vuracak, bu herif kapatmak yerine ısrarla yerinde durup topla oynayan oyuncuya bakıp konsantre oluyor ve golü yediriyor.

Bize bu türden yedirdiği tonla gol vardır.

Chedjou: Galatasaray'da bana şans verirlerse orta saha'da oynamayı çok isterim ama Selçuk, Melo & Hamit var önceliğim sahada kalmak.

orta sahada oynama istegiynen yanip tutusan stoper mi olur

hali saha gibi

zaten stoperde isi yok da firsat bu firsat orta sahaya kaydirilabilir
orra sahadaki hizi big problem olur
yoksa defansif anlamda katki saglar
stoper kafasiyla top saklarsa da sorun cikartir.

Melo giderse orta sahada oynar diyenler var peki defansta kim oynayacak semih h.balta ikilisi çok güveniir değil bence

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama cok haksizlik yapiliyor. Sezonun en formda isimlerinden birtanesi. Melo'ya savasci diye ötenler bu adami haksiz yere elestiriyor.

Forumda 1 milyon kez chedjou orta sahada oynasin söylendigine göre, hazirlik maçinda orta sahada oynar umrm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt