#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm mantikli dusun sen once.

Defansta rezil oyuncular varken Chedjou u orta saha da kullanmak tam anlamiyla aptalca bir hareket olur.

Senin defansin ellere senlik, en iyi stoperin Chedjou ken onu baska bir yerde kullanamazsin. Ha 2 tane iyi stoperin olur, dedigin gibi orta sahada kullan cunku topla becerisi cok iyi.

Bilal oynasin demek de efsane bir yorum olmus, Bilal in yerine oynayinca sanki sorun cozuluyor. Ne Bilal orada olmali, nede Chedjou farkli bir pozisyonda. Suanda senin baska adamin yok!

ağam mesele mi var?

Takım savunması olmadığı için yarın teke teklerde zorlanınca yine birileri gelip sallayacak.

mac boyu cheuahuhcueauehuaueaue'den calim yememesine sasirdigimi itiraf edeyim

Olm mantikli dusun sen once. Defansta rezil oyuncular varken Chedjou u orta saha da kullanmak tam anlamiyla aptalca bir hareket olur. Senin defansin ellere senlik, en iyi stoperin Chedjou ken onu baska bir yerde kullanamazsin. Ha 2 tane iyi stoperin olur, dedigin gibi orta sahada kullan cunku topla becerisi cok iyi. Bilal oynasin demek de efsane bir yorum olmus, Bilal in yerine oynayinca sanki sorun cozuluyor. Ne Bilal orada olmali, nede Chedjou farkli bir pozisyonda. Suanda senin baska adamin yok!
Semih-Balta idare ederler. Chedjou fizik anlamda Bilaldan üstün oyuncu ve paslari o kadar kötü degil. Bence hemen Bilaldan daha çok katki saglar o mevkide.

Chedjou kötü bir oyuncu değil zaten birde yanında daha kaliteli bir oyuncu olsa çok daha iyi bir performans sergiler.

Yok sagol.

Tek meselem Hamza Hamzaoglu malesef.

ağam maç 1-0 olduktan sonra küfüre başladım bitene kadar herkese geçirdim, şu istanbulda yaşayanlar maça gitse de protesto etse yoksa ben bu gencecik yaşımda kanser ya da farklı hastalıklarla uğraşmak istemiyorum, ağam.

Semih-Balta idare ederler. Chedjou fizik anlamda Bilaldan üstün oyuncu ve paslari o kadar kötü degil. Bence hemen Bilaldan daha çok katki saglar o mevkide.
Semih muzmim sakat ondan bir hayir gelmeyecek bu sezon. Semih 2 yildir kendini gelistiremedi. Balta da normalde yedek olur ondan ilk 11 oyuncusu olamaz. Idare de etmez bugun gorduk o idareyi. Hamza stoper ariyor iyi stoper alirsak belki ozaman senin dusuncen mantikli olabilir. Iyi stoper gelmedigi surece orta sahayi baska turlu kullanmamiz lazim.

Ah Hamza ahh varya, adam gibi oyuncu almadi bu takima sinirim ona.

ağam maç 1-0 olduktan sonra küfüre başladım bitene kadar herkese geçirdim, şu istanbulda yaşayanlar maça gitse de protesto etse yoksa ben bu gencecik yaşımda kanser ya da farklı hastalıklarla uğraşmak istemiyorum, ağam.
Gecen sezon sampiyon olmamiza ragmen bende boyleydim, hala da oyleyim malesef. Adamin beyninde tik yok, gazla falan olur bu isler zannetdiyor. Taraftar da uyuyor malesef. Hamza bizi hasta edecek.

Son düzenleme:
En iyi oyununu oynadı geldiğinden beri.

Teknik,müdahele,organizasyon ne ararsan vardı.

defalarca yazdım bu takıma stoper lazım değil..

1 adet sağ bek
1 adet sağ açık
1 adet forvet
1 adet yedek kaleci aldık mı ligin en taş takımıyız..

İlk sezon kötü oynadığında bile savunmuştum çünkü önceki senelerini biliyordum.

6.3M gibi çok cüzi bir fiyata almıştık. Kjaer'in 8M ettiği yerde 15M bile eder.

senin yerine degil yanina transfer lazim, bunu bir kez daha kanitladin. bugün takimin net olarak en iyisiydi. chedjou olmasa sivas ilk devreden maci bitirmisti

acayip zevk aldi mactan hep gülüyordu :D

Chedjou hem mutluydu, hem guclu, hem teknik, hem de cok iyi oyun kurdu (Selcuk ve Bilal ha bire ona pas verdiler oyun kursun diye), yanina saglam stoper ve cuce olmayan, gidip gelebilen, orta acmayi bilen bir sag bek alirsak defans toparlanir. Melo da donecek zaten takima. Bilal ile olmayacagini gorduk.

Mükemmel oynadı, yanına transfer lazım. Yoksa bence gayet iyi bir oyuncu Chedjou, en iyi özelliği soğukkanlı olması.

Benjamin Button musun be mübarek? :) Herkes giderek yaşlanır, performansı düşer ama Chedjou her sezon daha iyiye gider. Aslansın aslan. :hat: Şu anki formuyla koy Bayern Münih'e sırıtmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt