#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuyt' ın pozisyonunda ortalama bir stoper o şutu attırmazdı, hiç beğenmediğimiz Ali Turan bile hatta...O tip pozisyonlarda bir stoper direkt olarak topa doğru hamle yapmalıdır ki açıyı iyice daraltıp rakibe rahat şut atma imkanı vermesin. Chedjou ise olduğu yerde vücudu ile set yapmak gibi hatalı bir tercihte bulunarak top kendisini geçtiğinde mutlak bir gol tehlikesine sebebiyet veriyor...

Zaten Chedjou' nun en büyük defosu bu tip hatalı tercihlerde bulunması; o maçta olduğu gibi, çok iyi oynadığı pek çok maçı futbolun en basit ilkelerine aykırı birkaç hareketiyle berbat etmiştir, imkan olsa da video örneklerini paylaşabilsem...

cok dogru

Genel olarak. O tarihi bul, ardindan bu konuda o gün atilan yorumlari da bul, anlarsin.

Tek basina ayakta kalmisti. Kuyt atmisti yenilmistik ama.
ulan birak

o golde bariz hatali

arkasini donuyor

gs tarihinin en kotu yabanci stoperi cedce

almaguer, o portekizli olan sonradan on liberiyo evrilen adam falan cedcu yaninda jaap stam kalir

Moderatör tarafında düzenlendi:
gecen yil cedcunun yedirdigi golleri burda yaziyordum ve sayiyordum her hafta

nerdeydiniz o zaman

karsi gelseydiniz

benfica maciyla saymaya basladiydim heral

yada 2-3 mac oncesiyle

sozumuzun dinlenmesi icin bundesligada oynamamiz mi gerekiyor

Bu yorumun bile tuhaf

Pozisyonu kendi kalesine gol olarak değerlendiriyorsun

Rakip ortaya top kesmiş savunma oyuncusu müdahale etmiş şansız bir şekilde kendi kalemizde gol olmuş

Tekrar soruyorum senin için bu adamın alternatifi kimdir şu anda?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Anlamıyorsun herhalde o pozisyon herkesin başına gelebilir lakin chedjou kadromuzda ki en kötü 2. Stoper Koray hariç kim oynarsa ondan daha iyi stoper oynar rahat ol.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kötü stoper Chedjou.Aksini iddaa eden futbol bilgisini gözden geçirmeli. Adam tank kadar ağır.Kafa toplarında başarısız.Markajı iyi değil.Geriye ne kaldı.Defanstan iyi pas çıkarıyormus.Skmusum onun pasına.Sen asli stoper görevlerini yerine getirme,sonra orta yapıp gol attırınca iyi stoper olsun.Bize 2 tane iyi stoper lazım.Çok net.

Görüyorum ki Chedjoudan iyi stoper diye bahseden futbol profları var. Pardon prof demişim.

Bu adam Fransa liginde Thiago Silva gibi bir stoperin olduğu ligde nasıl 2 yıl üstüste yılın stoperi seçilmiş akıl alır gibi değil. Adam saatli bomba ya.

Bu adam Fransa liginde Thiago Silva gibi bir stoperin olduğu ligde nasıl 2 yıl üstüste yılın stoperi seçilmiş akıl alır gibi değil. Adam saatli bomba ya.

Cidden bu nasil oluyor?

Ya ciddi performans dusuklugu var yada Fransa birine cakmak icin boyle sunni gundem yaratti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takimin sampiyon olursa, ilk 11 fztbolcusu herzaman göz önünde olursun. Chedjou bundan bir 6 yada 7 sezon önce Fransa´da Lille ile sampiyonluk yasadi. Bunun ile birlikde herhangi bir internet sitesi cikip, onu yilin stoperi secme ihtimalini ihtimaller disinda birakamam. Bu ödüller genellik ile basarili takimlarin sporcularina verilir. Bunlar sözde individuell ödülleridir. Ancak daha bir kac sene öncesini bir kisa arastirma yaptigimda Türk kaynaklari disinda, kendisini yilin stoperi olarak gösteren herhangi bir kaynak bulamamistim.

son macta da kötüydü hic begenmiyorum valla duracagi yeri bilmiyor, hamle yapmayi bilmiyor, tek numarasi kornerlerde gol aramak

Rakibin arkasındayken müdahele etmek için bi anda önüne hamle yapıp topu teğet geçmesi yok mu , her maç 3 kez yapıyor.

Chedjou'dan iyi stoperimiz olmadığı için tartışmak yersiz. Koray Semih Serdar'la şampiyonluğu FM'de kasarsınız belki.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt