#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatasını kabul edip özür dileyecek kadar büyük 1 karakter, profesyonel. Gerçekten her geçen gün kendisine duyduğum saygı katlanıyor. Formsuz olduğu bir gerçek, ancak bunda bir türlü teklif edilmeyen yeni sözleşmenin de payı var. Morali bozuk, yönetime kırgın.

Hatasını kabul edip özür dileyecek kadar büyük 1 karakter, profesyonel. Gerçekten her geçen gün kendisine duyduğum saygı katlanıyor. Formsuz olduğu bir gerçek, ancak bunda bir türlü teklif edilmeyen yeni sözleşmenin de payı var. Morali bozuk, yönetime kırgın.
bide sozlesme mi bekliyo bu :asd22:

Fiziğinden kalıbından utan

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Ne sözleşmesi devre arası defolsun gitsin çine ancak orada oynar

Sent from my iPhone using Tapatalk

İstanbul'da arabayı ilk aldığımda yolları pek bilmediğimden bir navigasyon cihazı alma ihtiyacı duydum ve bir teknoloji mağazasına giderek herkesin bildiği bir marka nav. cihazı alacaktım (reklam olmasın ilk akla gelen işte). Reyon görevlisi çocuk ısrarla çin malı bir navigasyon cihazını önerdi. Ağabey dedi bu cihaz dedi hem navigasyon hem oyun oynanıyor hem de telefonunuzdan bluetoothla eşleştirilerek handsfree olarak telefon görüşmesi yapıyor hem de tvsi var. Trafik sıkışınca tv izlersin stres atarsın falan dedi. İnandım bu hıyarağasına aldım bu cihazı. Evet müthiş bir cihazdı yolda tv izliyordum telefonla konuşurken tehlike yaratmıyor handsfree konuşuyordum oyun oynanabiliyordu falan ta ki yol tarifi almaya çalışıncaya kadar. Yolları yanlış tarif ediyor ters yöne çıkmaz sokağa sokuyor ve genellikle kaybolmama sebep oluyordu.
Şeju da böyle kafa golü atıyor Asist yapıyor falan da asli görevi olan stoperlik işini yapamıyor.

formsuz diyenler var hala :asd22:
bu takimi sabote mi etmeye ugrasiyorsunuz ne ?

Sağlam bir chedjou iş yapar Loading...

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Siyahi stoperleri genellemek yanlış olur. İyisi de var kötüsü de var. Dany mesela oyun stili Chedjou ile alakasız bir adam sadece ülkeleri aynı.

sene sonu kesınlıkle gıtsın...suan yedege cekılecek durumu yok hala elımızdeki en ıyı stoper

Serdar'a o kadar para vermek gibi bir mallık yapmasaydık devre arası satabildiğiniz fiyata satın derdim.

Ama 6 ay sözleşmesi kalmış futbolcuya en azından Serdar'ın maliyetini karşılayacak parayı dahi hiçbir kulüp vermez. Bizim gibi keriz mi bunlar? Dolayısıyla yerine iyi bir adam da alamayız devre arasında.

Bu seneyi bitirsin. Ama seneye ne olur 2 tane stoper alın. Başka transfere dahi gerek duymayabiliriz. O derece ihtiyaç oluştu.

Son düzenleme:
Serdar'a o kadar para vermek gibi bir mallık yapmasaydık devre arası satabildiğiniz fiyata satın derdim.

Ama 6 ay sözleşmesi kalmış futbolcuya en azından Serdar'ın maliyetini karşılayacak parayı dahi hiçbir kulüp vermez. Bizim gibi keriz mi bunlar? Dolayısıyla yerine iyi bir adam da alamayız devre arasında.

Bu seneyi bitirsin. Ama seneye ne olur 2 tane stoper alın. Başka transfere dahi gerek duymayabiliriz. O derece ihtiyaç oluştu.

Gol ve asistlerinden bir kolaj yapıp Çin kulüplerine iteleyebiliriz diye düşünüyorum ben :D

KÜFÜR serbestisi İSTİYORUM bu konuda bu sefer ÇOK NETİM.

Sus lan yürü köyüne düzeni bozma

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt