#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balta bunu donunda sallar. Yaşasın Yerliler !
kv9mM9.jpg

pozisyon 80 metreden geliyor ceza sahasının 10 metre önünde kaybedilen bir top değil bu birincisi.

İkinci olarak sen hakan carole kademeye girecek diye düşünüp bıraktı dersen bkj maçındada ched hakan kademeye girecek diye düşünmüş olabilir diyebiliriz.

Yani böyle bir yaklaşım yok ohh ne güzel hakana gelince dengesiz yakalandı carole kademeye girer diye düşündü chede gelince o topu nasıl bırakır!

Ben chedinde eleşltirilmesi taraftarıyım yeterli olmadığı her haliyle ortada ama gerçekten hakanında chedden özellikle mücadele anlamında daha eksik olduğu ortadadır.Bir stoperin en büyük özelliği mücadele gücü ve agresifliğidir maalesef ched ile hakana baktığımız zaman hakan çok soft bir profilde bunu kabul etmek gerekir.

Ben hakani begendigimden demedim zaten. Ama o pozisyonda 80 degil 300 metreden gelse sonucta cok ani bir gol oldu. 3 pasta ve yaklasik 10 saniye icinde golu yedik topu kaptirdiktan sonra. Bu futbol lugatinda dengesiz yakalanmaktir. Besiktas macinda Chedin pozisyonu farkli. Yerlesik savunma gol yiyor. Ched Hakana biraktim diyemez. Ched 100% hatalidir. Ayrica Antalya macinda surf savunma degil orta sahada dengesiz yakaniyor Selcugun ve Tolganin durdugu yerlere bak golde. Bu golde ben cezayi Hakandan once orta sahaya keserim. Orta sahada boyle basit top kaybi yapmamali Galatasaray yapiyorsada hemen toparlamali.

:asd22::asd22::asd22: gol yedirme konusunda master'dır kendisi.Çok olmadı 10 gün önce sayesinde elimizdeki maçı veriyoduk.Yediğimiz ikinci goldeki süper hamlesini asla unutmicaz
Defansın şuan için bel kemiği Chedjou'dur. Serdar-Semih ikilisi oynarsa kıymetı bilinir.

adam en azından yüzünü gösteriyor
bazı delikanlılarda arkada saklanır işte :)

Ekrem abi sigara yakmak ile vakit gecirmese yaşıyordu be

Yeter ulan yeter sorumsuzca hareketlerinden bıktık adam eli götünde oynuyor resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt