#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aurélien Chedjou

gelecek sezonki şampiyonluğumuzun baş mimarlarından biri olacak bence.ve bu sefer öyle 2 hafta kala ilan etmiycez şampiyonluğu.5-6 hafta kala ilan edicez inşallah.

Hazar Büyüka (@hazar_buyuka)

Chedjou Galatasaray'da. Yillarca Fransa'da yasayan biri olarak iddia ediyorum Turkiye boyle stoper gormedi.

--------

merakla bekliyoruz..birde bu arada Chedjounun bizimle ilgili bir Tweeti yok ..acaba Transfer gercektende tam olarak bitmemismi ?

Chedjou Galatasaray'da. Yillarca Fransa'da yasayan biri olarak iddia ediyorum Turkiye boyle stoper gormedi.

--------

merakla bekliyoruz..birde bu arada Chedjounun bizimle ilgili bir Tweeti yok ..acaba Transfer gercektende tam olarak bitmemismi ?

Bizimle ilgili tweeti var ama kendi yazmamış RT yapmış. Takipçisi yazmış GS geçiyor twitte ..

Hayırlı olsun. Bir de sol bek transfer ettik mi defans sıkıntısı çözülmüş olur.

gelecek sezonki şampiyonluğumuzun baş mimarlarından biri olacak bence.ve bu sefer öyle 2 hafta kala ilan etmiycez şampiyonluğu.5-6 hafta kala ilan edicez inşallah.

Rengim baya gaza gelmişsin sen:D

Semih'e yardımcı olacak biri daha çıktı, o da az şanslı değil kereta:asd:

app3135416805009259kw5.gif

--------

Bu adama söylesinler bu taraftar Popescu gibi adamı izledi..

Bana Chedjou çok abartılıyormuş gibi geliyor..

acabaaaaa.... orta sahada oynar mı???? :confused::confused::confused: bir zamanlar oynamış

Bugün kamerun milli takımında dany stoper, chedjou solbek oynamış:confused:

eboue semih dany chedjou

Şöyle bir diziliş olamaz mı :SS:

Bugün kamerun milli takımında dany stoper, chedjou solbek oynamış:confused:

eboue semih dany chedjou

Şöyle bir diziliş olamaz mı :SS:

Chedjou'dan ne kadar hücum desteği alabiliriz belli değil.Bence zor.

solbek oynamadı izledim son 15 dkyı stoperde göbekte oynuyordu ve hücumda her topa kafaya iyi çıkıyor bu konuda oldukça etkili ve yürekli sert bir oyuncu

solbek oynamadı izledim son 15 dkyı stoperde göbekte oynuyordu ve hücumda her topa kafaya iyi çıkıyor bu konuda oldukça etkili ve yürekli sert bir oyuncu

Macin basindan itibaren stoperde oynadi. Bu arada 9 Haziran günü tsi 18.30'da Togo ile Cameroon karsilasacak. DK Afrika elemeleri maci. Yeni transferimiz Chedjou'yu izlemek isteyenlere duyurulur.

ya resmi sitede chedju gs'de diye haber var mı

Sneijder ve Chedjou'nun (orta saha olarak) 90 dakika oyunda kaldigi 2010 DK Hollanda-Kamerun macinin tamami

1. bölüm: Hele wedstrijd Nederland - Kameroen WK 2010 1/4 - Sport & Spel Gratis video filmpjes - 123 video.nl

2. bölüm: Hele wedstrijd Nederland - Kameroen WK 2010 2/4 - Sport & Spel Gratis video filmpjes - 123 video.nl

3. bölüm: Hele wedstrijd Nederland - Kameroen WK 2010 3/4 - Sport & Spel Gratis video filmpjes - 123 video.nl

4. bölüm: Hele wedstrijd Nederland - Kameroen WK 2010 4/4 - Sport & Spel Gratis video filmpjes - 123 video.nl

Chedjou 14 numara. Hollanda bu maci 2-1 kazanmisti. Chedjou 10.093 m kosmus. Takimi adina en cok isabetli pasi yapmis ve uzun toplarda 7/9 basarili olmus. Maca dair istatistikler Cameroon-Netherlands - The matches of the 2014 FIFA World Cup Brazil™ - FIFA.com

[video=dailymotion;x10hqnn]https://www.dailymotion.com/video/x10hqnn_%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%83%D0%BD-2_sport#.Ua6OCdLsmOY[/video]04.48'de klasik bacak arasi hareketi. 06.58'de bizim Dany'den klas hareket :D 16.29'da top kontrolü ve ardindan rakibin üzerinden asirtmasi.

gelmezse çok kızarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt