Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.867
- 20.610
- 2.333
Ezik bir karakter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldu mu şimdi bu? :38573:
Senin gibi sportmen birine yakışıyor mu bu laflar ha güzel kardeşim? Kırdın kalbimi.
arkadaşlar birbirinizin annelerine kötü sözler kullanmayın bunu dünyanın en değerli varlıklarına yapmayın benim annem ölüm döşeğinde bir kanser hastası annelerinizin değerini bilin çok geç olmadan
arkadaşlar birbirinizin annelerine kötü sözler kullanmayın bunu dünyanın en değerli varlıklarına yapmayın benim annem ölüm döşeğinde bir kanser hastası annelerinizin değerini bilin çok geç olmadan
Acil şifalar renkdaşarkadaşlar birbirinizin annelerine kötü sözler kullanmayın bunu dünyanın en değerli varlıklarına yapmayın benim annem ölüm döşeğinde bir kanser hastası annelerinizin değerini bilin çok geç olmadan