#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hava topu ve topu oyuna sokma konusundaki sıkıntıyı azaltır. Tek sorun motivasyon problemi. Umarım bunu aşar.

Hava topu diyorsunuz da bu da yan toplarda mal mal izliyor rakipleri.

Hücum daki hava topu karsilamasi ile defansdaki hava topu karsilamasi arasinda dünyalar kadar fark var Chedjou'nun.

Bu konuda Semih,Hakan,Chedjou ayni derecede berbat benim gözümde. Ahmeti de pek gözüm tutmadi, o da ancak Semih gibi oyun icinde daha cok kafa topu aliyor rakibin arkasindan topu karsilamasi gerektiginde.

Tudor'un bu seneki sampiyonluk yolculugundaki onemli neferlerden

Semih, Balta, Calik'tan onde olacagi kesin stoper rotasyonunda; Tudor yeniden ogretecektir umarim defans yapmayi

hakan balta denilen sigara tiryakisi bu takımda oynayıpta bu adam oynamıyorsa ben öyle yönetim ve hocanın geçmişini araştırırım.

Eskisi kadar hızlı ve diri değil. Yaşlandı, kimi futbolcu 30'u geçince yokuş aşağı düşüyor. Eski performansını bulamıyor. Semih yerine oynarsa kafa problemini azaltır ama bire birde ve arkaya atılan toplarda problem yaşar, adam kaçırmaya devam eder. Yani bu adam çözüm değil. Kadro içinden Serdar Aziz'di çözüm o da sakatlandı. Sene sonuna kadar bi şekilde idare edeceğiz. Ahmet Çalık ve Chedjou ikilisiyle belki..

Evren Göz: "Chedjou ilk 11'e geri dönüyor. Semih Kaya ile birlikte savunmanın ortasında görev yapacak."

semih son zamanlarda fena değil ancak hiçbir zaman üst seviye bir stoper olamayacak kumaşında yok maalesef ched ve ahmet çalık daha sert bir stoper ikilisi olabilir 4-5 maç oynatıp uyum yakalamalarına izin vermek gerekir sürekli semihin ve hakanın olduğu bir stoper tandemi artık istemiyoruz bu iki oyuncununda olmadığı tamamen farklı bir ikili istiyoruz.

Şu adamdan bir kurtulamadık. Gene ilk on bire dönecek deniyor üstüne üstlük.

Gerçi bu oynamasa hakan semih ahmet derken sağdan soldan üzerime efkar çöküyor.

Bu Sabri'ye ne olmuş la efsane gidiyor şu ana kadar

Semih angutundan 100 bin kat daha iyi, daha önce semih senden iyi dediysem sory ched reis

Burada en az 10 defa dedim, bu takımın en iyi stoperi diye. Manyak,gamsız vs. ama adamda elit stoper özelliklerinin hepsi var. Kaybetmemek lazım.

Tudor onun konsantrasyon sorununu minimuma çekerse savunmanın lideri olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt