#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyni arada durmasa iyi stoper aslında.Gerçi bazı topçularımızda o organ daimi olarak kapalı durumda da neyse?

Bazı maçları satıyo yada harbi beyinsiz. Ulan böyle oynayabiliyorsan oynasana bizi kanser ediyosun

valla helal olsun şu son 2 maç için Chedçu'ya

ama arada ya aklı duruyor ya şike filan yapıyor öyle saçma işlere imza atıyorki

Normalde bi stoper olarak hiç beğenmesemde 2 maçtır takımın en iyisi.

Ahmet'e 2.5, Serdar'a 4.5, Koray'a 2.5 gömdük. Gel gör ki hepsi Chedjou'dan daha kötü.

Semih'e forma verdiler onlarca mac, Hakan Balta'yi basimiza stoper yaptilar. Bunlar da Chedjou'dan kötü.

Aylarca kadro disi olan Chedjou bunlarin hepsini tefe koyar oynatir. Adaletli forma dagitiliyor yersen.

10 milyon euro bu mal stoperlere gömeceklerine Chedjou'nun yanina Ujfalusi gibi bir reisi 2-3 milyona ( her neyse) getirip ilk 11'e monte etseler ölürler.!!

Genelde bok gibi oynuyordu ama Tudor geldikten beri toparlandı biraz

Sezon sonuna kadar böyle devam eder umarım

Ondan sonra yallah

o kadar sövdük ettik ama Ahmet+Serdar'ı almadan Hakan-Semih-Koray'ı postalayıp Ched'i tamamlayacak bir stoper alsaymışız hepsinden iyi olurmuş la

Yahu şu elemizdeki stoperlerin en iyisi cümlesi beni benden alıyor. Elimizdeki hiçbir stoper birbirinden iyi falan değil. Hepsi bu takım için yetersiz. Olay bu kadar basit.

Yahu şu elemizdeki stoperlerin en iyisi cümlesi beni benden alıyor. Elimizdeki hiçbir stoper birbirinden iyi falan değil. Hepsi bu takım için yetersiz. Olay bu kadar basit.

Katiliyorum. Hepsi birbirinden beter.

Iyinin kötüsü diye bir kavrami bile kullanamayiz elimizdeki adamlar icin. Mesela Serdar ve Ahmet digerlerinden biraz daha sert bir izlenim veriyorlar ama futbolcu olarak kazmanin teki ikisi de adam akilli pas falan atamaz. Diger yandan ise hic biri gercekten hic biri rakibi takip etme ona yapisma konusunda iyi degil.

Bu konuda acik ara en kötü adam Balta. Gercekten her pozisyonda rakibinden uzakta kaliyor, bunu en cok da yan toplarda görüyoruz. Yedigimiz her kafa golünde Balta beyefendi rakibinin en az 2m yaninda duruyor ve öküzün yanindan gecen treni izledigi gibi izliyor.

Serdar ve Ahmete toplamda 7 Milyon ödedik. Bu paraya Avrupa dan pozisyon bilgisi olan ve stoper deyimine yakisacak bir adam bulmak o kadar da zor olmamali diye düsünüyorum. Hadi 7 Milyona bulamadin birini diyelim üstüne 1-2 daha koy ama iyisini al. 2-3 tane cürük adam alacagina ayni para bir adam al ama kaliteli olsun.

En büyük hatalarimizdan birisi de bu. Quality than quantity diyor ingilizler, önemli olan nicelik degil kalite.

Senin beynini söküp kafatasının içine attırayım.

2 maçtır fena oynamıyordu 3.de golü yumurtladı denyo

tapa
a
l
k

senin o kara bilmem bi tarafını eşşekler şeeetsin ib..in evladı...

Tebrikler basardiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt