#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi transfer de hoca oynatamıyordu göbekle sürekli oynuyo hoca adam üst üste maçlar çıkaramadı yanına da dany koyunca olmuyor.Semihle oynayacaksa yanyana oynamalı.

niye aldık niye oynatmıyoruz.adamda geldiğine geleceğine pişmandır eminim.

bi adam gibi mac cikar da sasirak chedjou. or chedjOUT

sana güveniyorum aslanim, semih'le birlikte vazgecilmez olmalisin kadroda

Senden uujfa gibi oynamanı defansı toparlamanı ve sorumluluk almanı bekliyorum

bir defans oyuncusu için 7 m €uro çok paradır ve bu seviyelerde ücretler cok iyi defans oyuncularına verilir. hadi goçum yardır ins.

Bu sene sanki biraz benim aldırdığım Dany senin aldırdığın Chedjou'dan iyi sürtüşmesi oldu gibi. Defansın lideri pozisyonundaki oyuncuların alışması zaman alıyor. Bugünkü maçlara kadar sürekli oynayabilseydi daha iyi olurdu.

Ben her zaman lider defans oyuncusu olarak Avrupalı ya da Güney Amerikalı oyuncuları uygun görmüşümdür ama senelerce Fransa'da oynaması herhalde bir Avrupa ekolü kazandırmıştır diye düşünüyordum,bakalım zaman ne gösterecek.Senelerce Chedjou oynayabilir ya da Ocak ayı transfer ayı olur.

Takımın en açık ara en kötü stoperi... Mustafa Sarp'ın stoper versiyonu...

Sorunun Dany olduğunu bir kez daha gördük. Dany yanındaki adamı da bozuyor.

Chedjou-Semih ideal ikilidir. Yabancı sınırı için kesilmesine laf edemem ama bu adama kötü demek çok büyük haksızlık.

Laflarımızı bize yedirdiğin için teşekkürler adamım.Böle devam et.

Eboue'ye kizdigin icin cok tesekkürler. Milyonlar icin kizdin orda. Cok güzel oynadin. Özür dileriz senden de. Önümüzdeki lig macinda Sneijder'i keserim, seni oynatirim.

Muslera

Sabri Chedjou Gökhan Hakan

Selcuk Melo

Umut/Engin Engin/Umut Bruma

Drogba​

Takım savunması olursa mükemmel bi stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt