#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Aurélien Chedjou

Fransizca bilip Kamerun radyosundan maci takip etsem daha fazla anlarim herhalde.

Aboubakar'ı koymuş ileri top şişirip duruyorlar. Otto Rehhagel'den beter Kamerun'un teknik direktörü.

Dany'den harika bir orta. Bu arada Dany'den orta saha sag bek, sol bek olur diyenler vardi. Ben kesinlikle olmaz diyorum. Cok basit oynuyor ve yeterince hücuma destek vermiyor. Hep yana pas veriyor. Top sürmüyor ve calim atmiyor. Gecen Ukrayna macinda dikkatimi cekmisti.

Kamerun Afrika Kupasına katıldı mı bu sene ?

bek filan oynayamazda , ön libero da bir izlemek lazım..tabi aşırı bir hücum katkısı beklemeden.

Dany'den harika bir orta. Bu arada Dany'den orta saha sag bek, sol bek olur diyenler vardi. Ben kesinlikle olmaz diyorum. Cok basit oynuyor ve yeterince hücuma destek vermiyor. Hep yana pas veriyor. Top sürmüyor ve calim atmiyor. Gecen Ukrayna macinda dikkatimi cekmisti.

Valla Çin işkencesi gibi yayın, 2.yarı youtube düzelse bari..

2. yari daha iyi anlasiliyor. Kamera Dany ve Chedjou'nun oldugu tarafta.

Chedjou kritik bir arapasini kesti. Dokunmasa rakip oyuncu kaleci ile karsi karsiya kalacakti.

unbenannttez.png

ceza sahasının içinde biri öldü sanki

Yayından dolayı Chedjou 150 yaşında gösteriyor :asd: Maç zaten ilk futbol maçı olabilir

Dany ile kıyaslanması bile kalitesine hakarettir.Milli maçlara aldanmayın sakın.Birçok oyuncu kötü performans sergiler Afrika'da.Geçen Afrika kupasını seyreden birisi olarak,eğer o turnuvaya aldanıp oyuncu bakan birisi olsa,hiç bir oyuncuyu beğenemez kolay kolay.

Aurelien+Chedjou+Cameroon+v+Netherlands+Group+9Vd5OjBP6WRx.jpg

w30_24046437.jpg

Rafa napıyon hacı ? :confused:

1257467_full-prt.jpg

1128980457-24062010193058.jpg

Lille'in eski hocasi Rudi Garcia AS Roma ile anlasmis anlasilan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt