#21 Aurélien Chedjou (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her dönüşte 2 metre fark yiyor

Butun pozisyonlarda refakat ediyor

Koy omzunu donmesin adam

Çok acemi isleri var

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçta hem sağ bek hem stoper olarak oynadı. Sabri herzamanki gibi defansif anlamda SIFIRDI. İki pozisyonda da Sabri beyfendi nerdeydi acaba ? Maç sonunda 3lü çektirerek olmuyor bunlar. İlk golde zaten hatası yok adam hafif omuz darbesi ile kendini yere attı.

2. golde de 1'e 1'de süratli rakibine karşı geniş alanda geçilmesi normal, burada sorun diğer oyuncuların ne yaptıkları. Takım savunması diye birşey yok bizde. Takım birbirinden çok kopuk.

Chedjou penaltı dışında gayet iyiydi. Özellikle kestiği topları anında oyuna sokup ani ataklara çıkmamızı sağladı. Gollerin baş sorumlusu kanadını kapatamayan Sabri'ydi.

Adam omuz vurdu, rakip attı kendini, hakem yedi.

Gayet iyi oynuyor Chedjou, nazar deymesin.

Fenerbahçeli değilsin. O yüzden onlar gibi hem suçlu hem güçlü olma. Çizgiye inen bir adamı indirmenin mazereti olamaz.

935539_541862902558813_34478079_n.jpg

bakin CJ atar dediydimdi :D:d

ben bu adamı hala çözemedım.danny den örnekler de gösterıyor puyoldan da.

Chedjou penaltı dışında gayet iyiydi. Özellikle kestiği topları anında oyuna sokup ani ataklara çıkmamızı sağladı. Gollerin baş sorumlusu kanadını kapatamayan Sabri'ydi.

Fenerbahçeli değilsin. O yüzden onlar gibi hem suçlu hem güçlü olma. Çizgiye inen bir adamı indirmenin mazereti olamaz.

Çizgiye inen bir adama arkadan gelip müdahele etmek çok riskli fakat pozisyon bence temiz. Penaltı çok ağır bence hafif omuz darbesine penaltı çalmak ne kadar doğru orası tartışılır.

Adamı indirmiyor, adam iniyor. Gücünün ve rakip topçunun "profesyonel"liğinin kurbanı oldu Chedjou. Bu çakallıklara karşıyım. Eboue, Burak, ya da herhangi bir oyuncumuz yapınca da çıldırıyorum. Forumdaysam yazıyorum. "Atmadı ki kendini" gibi cevaplar alıyorum.

Chedjou iyi iyi, penalti zaten penalti degildi, golunu da atti. iyi oldu..

Sık sık pozisyonunu kaybeden, kolay calım yiyen bir defans oyuncusu nasıl Fransa'da yılın savunmacısı secilmis ilginc. Basta elestirenlere karsı sabredelim diyordum ama 9 hafta gecti, hala söylenen performansı göremedim.

Merk, hem Dany'nin pozisyonuna, hem de penaltıya doğru karar dedi. İlginç.

Bu ne iş arkadaş ? Yine bu adam topçu mu diyenler doluşmuş birader sizin nasıl kafa yapınız var ya ? Hakikaten anlamıyorum sizi.Bir maç mükemmel yaptığınız adamı ertesi hafta yerin dibine sokuyorsunuz.Bitin bi ya bitin.

Goldeki hatası henüz türkiyeyi tanımaması.Burada en ufak darbede kendini yere atan oyuncu lehine faul verilir mesela bizde bunu Selçuk ve Burak sık sık yapar.Eleştirirseniz bunu eleştirin ama önce o kanat iki golde de niye boş onu bir sorun.

Bugün penaltı dışında yine çok iyiydi.Temiz müdahaleleri vardı,sayesinde geriden iyi çıktık.Saçma sapan konuşmayın...

O müdahaleyi rakip takım, Egemen ve bilumum şikeci yapınca penaltı değil biz yapınca penaltı..

Ha yine de daha dikkatli olmalıydı.

Şunu anlamıyorum senin defansında kimse yok adamın hata yapıp yapmamasına kalmışsın hata yaparsa kötü, yapmazsa gözünü kapa..Senin öteki stoperin ve beklerin ne işe yarıyor ya da pozisyonuna göre geri gelmesi gereken diğer oyuncuların..

Dirsekle iterek bi sarj yok

Once yakalayacaksin sonra koyacaksin omuzu

Adam isterse takla atsin

Boyle yakalamadan acemice is yaparsan olan olur

Allahtan acı kotuydu kirmiziyida yerdi yoksa

Orda sormak lazim adami koseye kadar kovalasan, ne olacak sıfırdan golmu atacak

Acemice hareketleri var

Kritik müdahalelerin hepsinde karavana geçti. Yanındaki oyuncuların performansına göre bireysel performansı şekilleniyor. Yaptığı penaltı müthiş derecede acemiceydi. Bugünkü performansını beğenmedim.

Dirsekle iterek bi sarj yok

Once yakalayacaksin sonra koyacaksin omuzu

Adam isterse takla atsin

Boyle yakalamadan acemice is yaparsan olan olur

Allahtan acı kotuydu kirmiziyida yerdi yoksa

Orda sormak lazim adami koseye kadar kovalasan, ne olacak sıfırdan golmu atacak

Acemice hareketleri var

bu penaltiysa Ronaldo nun dunku Barca macinda 1.000 kere penaltidir herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt